Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (193)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Ač nejsem zrovna moto fanoušek, tak mám velkou slabost pro porci britského humoru, který potřebuji včas a v přijatelné dávce dodávat. V tomto pořadu, který nemá nouzi o všelijaké srandičky a sem tam i nějakou tu moto zajímavost - je snad všechno. Tři kolegové, dá se říct, že přátelé dělají něco, co je baví a díky těm penězům, které vydělávají se vrhnou i na neskromné nápady jako jsou lokomotivy vyrobené z aut, nebo auta v životní velikosti na ovládání. Nemám sice za sebou všechny díly, ale viděla jsem jich spoustu na to, abych si Top Gear dovolila pasovat na jednu z mých oblíbených kratochvílí :-). ()

Meev 

všechny recenze uživatele

Já mám problém s něčím jiným... že mě nebaví to, o čem se tam mluví, ale to, o čem se tam mluví je udělané víc než dobře. A občas i mě zaujme nějaké téma nebo nějaký výlet moderátorů, třeba do Argentiny nebo Číny. Hosté bývají příjemní, Stig umí jezdit a zajímavé jsou i časy, které hosté ujedou. Mně to zkrátka přijde jako zajímavý dokument (jestli to je vůbec dokument :D) ()

Reklama

Rawar 

všechny recenze uživatele

Co povědět :-) Miluji auta, rychlé, silné, malé, velké, hranaté, oblé, vysoké, nízké, japonské, anglické, německé, americké prostě všechny možné značky, druhy a odrůdy :-) Miluji anglický humor. A naprosto žeru ústřední trojku, Jeremy, Richard a James :-) Seriál evokuje nejen vůni benzínu a spálených gum, ale taky je plný neuvěřitelně praštěných nápadů, skvělých výmyslů a legračních momentů a takřka u každého konstatování jednoho z moderátorů se musíte smát. Navíc se dozvíte spoustu zajímavých faktů ze světa motorů ať jste jezdec rallye, nadšenec, řidič, neřidič nebo laik. Prostě se budete bavit ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Perfektní zábava se sehranou trojkou. Povýšeně ješitný Jeremy, ztřeštěné velké dítě Richard a flegmatický James servírují zábavu, při které si divák klade otázku, kde na ty blbosti chodí, a po celou dobu po sobě střílí třeskutě jízlivými poznámkami. Role každého z moderátorů se pěkně zdokumentovala v jednom z dílů, kdy soutěžili o to, kdo bude mít nejlepší obojživelné auto. Jeremy přijel suverénně s jakousi nadupanou károu, Richard s infantilní radostí poskakoval kolem těžkotonážní krabice a James si to spokojeně přihasil s jakousi obludností, ve které byl zapíchnutý stěžeň. Také dnes jsem viděl vypečenou disciplínu. Pánové si koupili co nejlevnější auta a pak každý vymyslel soutěž. Jednou z nich bylo nacpat do auta psa (což u takové Toyoty IQ šlo docela špatně, zvlášť když pes byl bernardýn), projet okruh co nejrychleji, ale zároveň tak, aby pes neměl touhu řidiče sežrat, a při dokončení úkolu se ještě zkoumalo, jak spokojeně či nerudně se pes tváří. ()

dwyane 

všechny recenze uživatele

Nejlepší show o autech, která kdy byla vytvořena! Záměrně nepíšu pořad, který by se zaměřoval na testování aut z odborný, praktický a uživatelský stránky. O to zde většinou ani nejde a to je dobře. Jinak by zařadil po bok nepřeberného množství motoristických pořadů...bla bla bla moc keců a prd z toho, každý je odborník a profesionál a ví přesně, co je na tom auto dobrá a co špatný. Proto jsem rád za podobu Top Gearu, kde proti sobě stojí naprosto nesourodá trojice moderátorů se svými názory, bez kterých by Top Gear nebyl zdaleka takovým, jakým je. Jen škoda, že je seriál svým obsahem tak moc vzdálený realitě a možnostem většiny diváků. Na druhou stranu, koho by ale bavilo koukat na pokus o vtipné a sálodlouhé testování třeba Peugotu 307, když může koukat na Stiga, jak jede bokem v Hammerheadu nejnovějším Italským supersportem!:) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Testovací okruh Top Gearu sa nachádza na letisku Dunsfold. Meria 2,82 km a má 12 zákrut. Držiteľom rekordu okruhu (ku koncu roka 2011) je The Stig s časom 0:59.0 min., ktorý dosiahol na monoposte Renault R24 F1. (m.a.t.o.)
  • V roku 2002 bol jedným z troch moderátorov aj Jason Dawe. O rok neskôr ho nahradil James May. (m.a.t.o.)
  • Stiga, testovacieho jazdca Top Gearu, si "zahrali" traja pretekári. V rokoch 2002 – 2003 to bol Perry McCarthy, jeho identita však bola odhalená, a preto musel byť Stig odetý do čiernej kombinézy zabitý. V roku 2003 jeho miesto zaujal "biely" Stig v podaní Bena Collinsa, ktorému v roku 2010 vyšla autobiografia, kde odhalil Stigovu totožnosť. Kto stvárňuje Stiga v súčasnosti zatiaľ nie je známe. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama