Reklama

Reklama

TT3D: Closer to the Edge

Obsahy(1)

TT3D: Closer to the Edge je film o legendárním závodě Tourist Trophy na ostrově Isle of Man, který každoročně mění tento malý ostrov na ráj fanoušků silničních motocyklových závodů.
Závody se zde jezdí po uzavřených veřejných komunikacích, které jsou vždy obklopeny diváky ze všech koutů světa. Jezdci zde doslova létají rychlostí přes 300km/h. Jen málokterý ročník se obejde bez zranění nebo úmrtí nějakého jezdce. Jezdci si nebezpečí uvědomují, přesto se každý rok vracejí s odhodláním posunout hranice možností zase trochu dál a stát se "Králem hory". (Kinq)

(více)

Recenze (29)

Attta 

všechny recenze uživatele

Mám rád motorsport a i přesto že jsem motorky přestal dávno sledovat, tohle jsem si pustil velice rád hned jak jsem přišel na to, že někdo natočil dokument o závodech na Isle of Man. Čekal jsem od toho hodně a dostal jsem od toho ještě víc. Opravdu příjemné pokoukání, skvělé zpracování a rozhovory a příbehy jezdců přímo z první ruky. :) Vždycky jsem si myslel, že ti závodnící jsou totální magoři, ale ti o kterých se tento dokument "točil", mě dokázali vyvézt z omylu. Je to prostě jedna velká štastná komunita, která se jednou za rok sjede a oslaví tímto způsobem svoji vášeň, u které bohužel musí počítat s tím že může dojít ke ztrátě na životech. Zajímavé. ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Inside dokument o bláznech na motorkách, které někteří považují za posledlé svým hobby. Poskytuje to syrovost dokumentu a to mě baví. Co mě ale udivuje, je fakt, že film je prostě jen dobře sestříhán, ale neposkytuje skoro nic, krom záchvěvu se přidat, což ale po chvilce uvažování každý rozumný rád zavhrne jako hazard s něčím, co se nedává dvakrát. ()

Reklama

beatygirl 

všechny recenze uživatele

Dokument, který vás donutí koukat od první minuty až do úplného konce. Chvílemi nechápete ty lidi jak to mohou dělat, ale život je moc krátkej na to, abychom ho jen přežívali. Tady to je všechno nebo nic. Nevěříte svým vlastním očím a říkate si tohle se opravdu dějě. Ale ano opravdu se to každý rok koná a spousta lidí bez toho nemůže žít. Obdivuju ty lidi, kteří každý rok stojí na tom startu a jedou. ()

Dánek 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý dokument o motorkovém závodě na Isle of Man. Před filmem jsem o něm nikdy neslyšel, ale teď už vím že existuje. Většina dokumentu je rozhovory se samotnými jezdci, kteří se řítí obrovskými rychlostmi (200km/h+) po obyčejných cestičkách na Isle of Man. Podle mě to jsou normální blázni, mám asi svůj život moc rád abych dělal takovýhle píčoviny :). Dokumentu by prospělo malinko zkrátit, proto dávám 80% a doporučuju se podívat! ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Na motorke som sa viezol raz v živote a aj to bola Babeta. Na druhej strane chápem tú vášeň, pretože tiež rád športujem a vyhrávam. Vďaka skvelej kamere si to môžete vychutnať takmer ako naživo a po tých zatáčkach ísť na dvoch kolesách vyše 200km/h je pre istých jedincov značne návyková záležitosť, ktorej sa nechcú vzdať ani keď takmer prídu o život.. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama