Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack je bezvýznamný zločinec a smolař, který málem zemře na srdeční záchvat a v důsledku úrazu, který po tomto záchvatu utrpí. To ho přinutí, aby se zamyslel nad svým životem, skoncoval s minulostí a začal znovu. O tři roky později ho jeho bývalý kumpán Yale, kterého propustili z vězení, potkává jako šťastného, usazeného člověka. Yale ovšem nechce zločineckou dráhu opustit a chystá se na něco, k čemu potřebuje i Jacka. Proto použije všechny prostředky, aby svého starého kamaráda opět vrátil na cestu zločinu. (Film+)

(více)

Recenze (6)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Standartní tuctovej direct to dvd thrillerový počin který toho v rámci nějaký tý nadstavby nemá zrovna moc co nabídnout. Jo a to ještě nesmím zapomenout na fakt, že zrovna Ray Liotta není mým oblíbencem. Purcell je takovej průměrnej. Celý je to takový neslaný nemastný, okoukaný...No znáte to.30% ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Taková jednohubka co není ani moc akční ani moc thriller ani moc drama,ale dobře se na to kouká a Ray Liotta je pořád dobrej.Za mě celkově 50% a tři hvězdy. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kardiak Liotta hodlá sekat latinu, bad motherfucker Purcell ho chce vrátit na scestí. Jsou srdeční problémy, na které místo nitroglycerinu platí lék od firmy Smith & Wesson.. Stokrát omletý příběh podaný formou, která vás naštěstí jen párkrát donutí přemýšlet nad tím, jestli by nebylo lepší, aby ti dva hodinu a čtvrt spravovali průtokový ohřívač.. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasicky pribeh o manikovy (Ray Liotta), ktory sa polepsi, ale jeho novy zivot mu komplikuje pochybny kamarat (Dominic Purcell) z jeho minulosti. Takych filmov tu uz bolo a tento neprinasa nic nove. Ani herecky koncert ustrednej dvojky ho nevytiahne nad priemer. 4/10. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Austrálii, ve městech Gold Coast a Cairns, ležících na jihovýchodě Queenslandu. (Conspi)

Reklama

Reklama