Jak režisér Igor Chaun doporučoval české veřejnosti "svého" kandidáta Václava Havla pro volbu Největšího Čecha. (oficiální text distributora)
igi B.
Účelové nicotné zoufalství aneb jak si i Chaun tedy jednou taky >zahavlil< a vyplodil naprosto zbytečné, užvaněné a vyprázdněné nic. Hlavně že se šašo pořád cpe před kameru, asi jako že jde o duo největších Čechů - Havel&Chaun. Tak hahahahachachachacha... Blé... - - - - - (Poprvé viděno 23.12.2011 na >zhavleněném prostoru< , hodnocení 2., nekomentář zde s úšklebkem jako první - 23.12.2011)(23.12.2011)
JANARYBA
Zajímavý dokument, který v méně sestříhané formě nabízí Igor na svém YouTube guru webu....Škoda jen, že má Igorek tak výraznou potřebu ve všech svých dokumentech prezentovat JÁ a Dalajláma, JÁ a Havel.....Jinak super. Takže největší Čech jednoznačně Igorek...(28.12.2011)
blixadovan
Jasně, že je Igor Chaun trochu egocentrik a jistě se rád poslouchá, ale z jeho slov je patrná láska a úcta k Václavu Havlovi. I když možná záměrně trochu hypertrofovaná vzhledem k tomu, že dokument sloužil k jistému účelu. Poněkud trapně však působí velmi uměle stvořené setkání v kavárně Slavia. Jinak ale slušný dokument v rámci daného formátu.(27.12.2011)
mr.filo
Jeden díl ze série Největší Čech.(25.3.2012)
Podobné
- Největší Čech: Jan Hus (TV film) (2005)
- Jára Cimrman (TV film) (2005)
- Karel IV. (TV film) (2004)
- Tomáš Garrigue Masaryk (TV film) (2004)