Reklama

Reklama

Krutá Aljaška

(TV film)
  • USA To Brave Alaska (více)

Obsahy(1)

Mladý pár Denise (Alyssa MilanoFear) a Roger (Cameron BancroftBeverly Hills 90210) sní o společné budoucnosti plné peněz a dobrodružství. Podnikatel Wylie Bennett jim nabídne riskantní plán na zbohatnutí: dvojice má prozkoumat starý opuštěný zlatonosný důl kdesi v aljašské divočině. Podle Bennettova slibu mají mít Denise s Rogerem zajištěno pravidelné zásobování. Osud se však proti nim spikl — zásobovací letadlo nepřilétlo už několik dní, mladí lidé zůstávají bez potravy a blíží se nebezpečná vichřice. Mají jedinou šanci na přežití: zachránit si život na člunu a podél pobřeží doplout do civilizace! Ten však plavbu nevydrží a mladík se svou dívkou nemají jinou volbu než vydat se na pochod krutou Aljaškou, plnou sněhu, ledu a divokých zvířat. (Vapet Production)

(více)

Recenze (3)

gogos 

všechny recenze uživatele

Hloupy film s seredne hloupou hlavni predstavitelkou... klady jsou krasa prirody, krasa hlavni predstavitelky a celkem dobra zapletka.... ale postavy sou fakt silene... ()

Warapeidza 

všechny recenze uživatele

Klišoidní, nudné, bez výrazných momentů a hlavně hrozně předvídatelné. Vážně někdy někdá existovali dva takto pitomí lidé? Ale aspoň je tam krásná příroda. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama