Reklama

Reklama

Maliar izieb

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Televízna adaptácia poviedky D. Churchilla. Komédia o manželskej nevere, ktorú sa podarí utajiť vďaka hereckým schopnostiam maliara izieb. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

argenson 

všechny recenze uživatele

Špatný to není, ale myslím, že v divadle to musí fungovat mnohem, mnohem líp. A ačkoliv jsem starej kanálník, překvapivě mě trochu rušilo, že dámy z lepší společnosti se tady častovaly výrazy typu "ty kurva smiešna" nebo "ty krava sprostá". ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Roztomilá a lechtivá povídka pro tři herce a nemůžu se rozhodnout, která z dam (Studénková, Magálová) byla přitažlivější. Trocha té vulgarity, vcelku umírněné, celé to jinak  štěbetavé pletichaření kolem nevěry ve vyšších vrstvách příjemně opepřuje. A i když se člověk opravdu zasměje až při hereckém výstupu pana malíře, tak se celou tu téměř hodinu a půl člověk  vůbec nenudí. ()

MIMIC 

všechny recenze uživatele

Má to svoje muchy (rušivá kombinácia príliš naturalistického jazyka a málo uveriteľného vysokého štýlu typického pre komerčné slapstick komédie), každopádne ide o báječnú zábavu a zlatý fond Slovenskej televízie z post-revolučného obdobia. A ten geniálny názov... páni! ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Maľovanie izieb je to posledné, čo sa v tejto skvelej inscenácii dá vidieť. Zato maliar izieb si svoju hereckú úlohu užije, pričom Magálová so Studenkovou si dávajú pekne do tela. Na ich úlohy ani nebolo možné vybrať lepšiu dvojicu večných hereckých súperiek. Film je zábavný, vtipný, dokonca aj mierne napínavý, niekoľkokrát sa nešetrí nadávkami, takže nepúšťať deťom. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama