Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lyrická komédia s pesničkami o prvej láske a dospievaní. Nenásilným spôsobom spracúva generačné spory a zachytáva proces "uvedomovania" si seba samého a vznik ľúbostného vzťahu mladého hrdinu. (RTVS)

Recenze (2)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Křečovité aranžmá i herecké výkony. 1) Komu se líbí 25letý Tibor Vokoun (Marcel) s pěknou postavou v těsných kalhotách, ten si bude mlaskat, protože herec po celou hodinu nesleze z obrazovky. A komu se Tibor nelíbí, ten má prostě smůlu, protože nic jiného zajímavého neuvidí. 2) Další ze socialistických televizních dinosaurů bratislavské produkce nabízí křečovité aranžmá i herecké výkony a páskovské chování ve stylu první republiky. 3) Pár dobových bizarností. Muzikál v tehdejším podání znamená, že si mladí pustí elpíčko a poslouchají Gombitovou._____Móda dřeváků po létech pronikla i do televize. Rovněž široké kalhoty 22letého Miroslava Nogy jsou milou (tehdejší) reminiscencí na módu poloviny 70. let._____Smutně působí ošuntělý vzhled tehdejší Bratislavy. 4) Dievča do dažďa je název prvního elpíčka Marie Gombitové, vydaného u OPUSu v roce 1979. Některé písničky byly použity i ve filmu. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Toto bolo fakt veľmi biedne napísané, až je to trápne. Tibor Vokoun, neherec, je tu rovnako trápny ako dnes, takže za 40 rokov v podstate žiadna zmena. Aj tie pesničky Modusu vyznievajú naprázdno. –––– Kto sa stane otrokom lásky, je naším nepriateľom. ()

Reklama

Reklama