Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čím naivnější, tím věrnější? Jen aby! Bohatý pan Arnolf (Leopold Haverl) zastává teorii, že čím je žena hloupější a naivnější, tím víc se může manžel spolehnout na její věrnost. Proto se také kdysi ujal čtyřleté holčičky a nechal z ní vychovat nevzdělanou domácí puťku. Teď si hodlá dospělou Agnesku (Kamila Magálová) vzít za ženu. Zároveň radí mladíku Horácovi (Milan Kňažko), jak si co nejvíc užívat s vdanými paničkami a nasazovat parohy nic netušícím manželům. Ovšem až do chvíle, kdy zjistí, že Horác po nocích navštěvuje právě Agnesku… (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Divadelná hra vo veršoch, ktorá bola zaujímavá hlavne na začiatku pri rozbiehaní zápletky, ale časom sa môj záujem strácal. Ale určite nebola zle napísaná a už vôbec nebol žiadny problém v hereckých výkonoch. –––– Poslúchať musí silnejšiu tá slabšia strana práve tak, ako vojak svojho kapitána. ()

fugyx 

všechny recenze uživatele

Účinkujú: Leopold Haverl, Kamila Magálová, Milan Kňažko, Juraj Slezáček, Zuzana Kronerová, Ivan Letko, Marián Gallo, Dušan Blaškovič Naozaj skvelé herecké podanie u všetkých, výborne som sa zabavil :) ()

Reklama

Reklama