Reklama

Reklama

Left 4 Dead

Krátkometrážní / Horor
USA, 2011, 9 min

Recenze (30)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Být to animované a nacpat na obrazovku ještě více postaviček, byla by to vtipná pecička pro pařany. Takhle je to neobratné cosi, co se první minuty tváří jako vážný fanouškovský pokus o zfilmování slavné zombie akce, zatímco v závěru vycení zuby nepříliš podařený koktejl postav a triků z několika akčních titulů. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

WTF! Do 6 minuty čistě žánrovka Left 4 Dead se třemi herními představitely, která není zlá a jako solidní promo hry obstojí.... jenže potom! Master Chief z HALO, Sub Zero, Marcus Phoenix z Gears of War, Ghost z Call of Duty, nějaká mařka s kulákem a další herní postavy....to bylo teprve herní promo :-). Sice je to ke konci třošku na rychlo a kostrbaté, ale jako fun kraťas Not bed! .... Teď mě tak napadá, kdyby to natočily znovu, alespoň na půl hoďky s víc cool akcí a větším prostorem pro herní postavy ... uff, nedokážu si představit ten strašný šlahot! :-)) ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hru jsem nehrál, ale tento kousek docela pobavil. Jak nemám rád zombie, tak tahle akční střílečka mi rozhodně nevadila a dokonce bych přivřel i oko nad tím přemrštěným závěrem. Bohužel se to tvůrci snažili udělat co možná nejzajímavější, ale právě tím si ublížili asi nejvíc. Je docela smutné, že někteří neumí rozeznat Sub Zera od Scorpiona…ale tak to je jejich věc. ()

Neuge 

všechny recenze uživatele

Pozdrav od hráčů pro hráče. Trochu takové volání do světa: "Podívejte, co dokážeme!". Krvavá akční řež s několika opravdu hodně "cool" momenty. Nějaká výtka? Snad...i když přítomnost nejruznějších herních hrdinů byla příjemná, nevím jestli bych nedal přednost tomu, kdyby se tvůrci drželi žánru (tedy necpali hrdiny z jiných počítačových her). Působilo to dobře, člověk se usměje a zavzpomíná, ale v kontextu samotného LFD mi to trochu vadí. Ale pro mě i tak jasný plný kotel...! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pri tomto shortíku musia mať hráči menší orgazmus. Len ja, neznalec, som tu zaregistroval HALO a MORTAL KOMBAT. Ale o čom som to vlastne chcel? Zombie žáner je už pomerne dosť v kríze a toto fan dielko je už sedem rokov staré, čiže začiatok konca začal už dávno. Takže, starí dobrí Romero, Fulci a jeho italo bráškovia. ()

Zajímavosti (2)

  • Film je natočen na motivy stejnojmené počítačové hry. (AngelusCZ)
  • V krátkometrážním snímku se neobjeví jen postavy ze stejnojmené hry, ale také postavy z her „HALO“, „Mortal Kombat“, „Gears of Wars“, „Call of Duty“, „Final Fantasy“, „Portal“ nebo „Team Fortress“. (Wade)

Reklama

Reklama