Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Štědrý večer našli za dveřmi záhadný dárek. Nikoho nenapadlo, že budou mít moc zničit jejich vlastní město. (oficiální text distributora)

Recenze (22)

Dochy odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou filmy skvělé, filmy dobré, existují i průměrné a podprůměrné, jsou některé, které bych zařadil do kategorie odpad. A pak je tu tohle. Možná základní myšlenka by se použít dala (tedy pokud by ji někdo vhodně rozvinul). Ale tady? Příběh na nic, postavy nereálné, dějová linie roztrhaná, něco se děje, ale nikdo neví co a proč, fyzika kulhá. Pokud jste sami zvědaví, je to vaše volba. Ale zapomeňte na to, že na tenhle výtvor někoho pozvete abyste mu vylepšili den. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Netuším ako sa mi práve tento film dostal do sekcií chci videt. Ale keďže včera napadol prvý sneh nápad pozrieť si tento film prišiel pomerne rýchlo. Čakať od filmu ktorý má 20% zázraky to som asi chcel priveľa. Film je dokonca z obdobia Vianoc ktoré už mame za rohom. Je v tom ale cítiť tv film ktorý by ste si asi radšej pozreli niekedy v noci a určite by ste pri ňom aj zaspali. Ale ako katastrofický film bez dobrých efektov sa to dalo vydržať. 2* ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Laura Harris se od doby co z ní byla mimozemská „lolitka“ ve Fakultě sice vzhledově zas až tolik nezměnila (jasně roky se zastavit nedají), ale žádnou velkou díru do světa neudělala a působením v podobných paskvilech jí už asi bude souzené. Tenhle katastrofický Syfy brak s „vánoční tématikou“, prokletou sněhovou koulí a otřesnými digitálními efekty však v některých momentech zas až tak hrozný nebyl. Jasně, je to sračka, ale mělo to i jakžtakž atmosféru a několik povedených scén. Zase se ale ukázalo, že někomu pomáhat a hlavně hlavním hrdinům se nevyplácí, páč se pak na vás všichni vyserou a ani ten pes po vás neštěkne (viz holka na hlídání, snowbordista zachránce). Slzu nad rádoby emočním finále jsem určitě nezamáčknul, podprůměrná záležitost…30% ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Hodně podprůměrný katastrofický snímek, který byl dějově průhledný, jako triko od " vietnamců ". Film byl ničím nezajímavý, i když šlo o vánoční téma. Absolutně nevkusné a mimořádně trapné, navíc s obrazově neatraktivními triky, které odhalí i dítě ve školce. Závěr = Díky blížícím se vánocům,,, ze soucitu 1 hvězda * ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

SY FY. Tak a myslím, že je řečeno vše. No dobře, něco tedy krátce vyjádřím. Jedná se o katastrofický snímek nemající hlavu, ani patu. Velice jednoduché efekty, díry ve scénáři, nelogičnosti a celková levnost. To všechno dohromady je ohromný paskvil, jaký umí jen dvě filmová studia. Azylum a v tomto případě SY FY. Co se dramatičnosti týče, tlačí se hodně na pilu. Jenomže je to pořád málo na to, aby snímek dokázal alespoň něčím zaujmout. Mě zaujala pouze odvaha natočit tak zoufalý film. Více nenacházím slov. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama