Reklama

Reklama

Triumf savců

(TV film)
  • Velká Británie Triumph of the Beasts
všechny plakáty
Velká Británie, 2001, 50 min

Hudba:

Ben Bartlett

Hrají:

Kenneth Branagh (vypravěč)

Obsahy(1)

Jak se jim podařilo ovládnout celou planetu? Dokument BBC navazuje na cyklus Putování s pravěkými zvířaty
Po celém světě jsou v muzeích uloženy zkameněliny zvířat, o kterých většina lidí ani netuší, že existovala. Patří ke skupině tvorů, kteří se svou velikostí a vitalitou mohli směle rovnat proslulým dinosaurům. V cyklu BBC Putování s pravěkými zvířaty se je podařilo virtuálně oživit a dnes si budeme povídat o tom, jakým způsobem se ujali vlády na Zemi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

gogos 

všechny recenze uživatele

Ve třičvrtěhodinovém přídavku k sérii Putování s pravěkými zvířaty se ve zkratce seznámíme s celým seriálem, vznikem animací, loutkových scén apod a hlavně nám několik vědců pohovoří, jak probíhají paleontologické nálezy, co se z nich dá vyčíst atd... Aneb jak z několika zkamenělých kostí natočit 6 krátkých příběhů. Styl Triumfu savců mi vyhovuje ještě více, než samotný seriál a kdyby byl celý cyklus točen podobně, vůbec bych se nezlobil! ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

Doplnok k dokumentu "Putovanie s pravekými zvieratami", ktorý je nielen o nakrúcaní tohto skvelého diela, ale obsiahnutými informáciami funguje pomerne dobre aj ako samostatný dokument. Tvorcovia sa pri tvorbe radili s vedcami (paleontológmi), pomocou ktorých dokázali vierohodne počítačovo zrekonštruovať praveké beštie. Dokument prináša množstvo zaujímavých informácii a robí to pôvabne humornou formou. ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Dnešná premiéra. Skvelý dokument, ktorý v rýchlosti zhrnie seriál a ukážu nám nálezy tiež nám ukážu ako sa pracovalo na seriáli. Dokument má dĺžku 50 min. Dokument môžem odporučiť. Celkové hodnotenie za mňa je 100%. ()

Reklama

Reklama