Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodina Zlatarovcov sa zvíta so synom Jakovom, ktorý sa vráti zo štúdia v zahraničí. Jakov si ťažko znovu privyká na svoje rodné mesto a napäté vzťahy v rodine k tomu len prispievajú. Hlavne jeho vzťah s otcom Tončim je zložitý. Lara, talentovaná muzikantka z ostrova sa teší na svoje prvé spevácke vystúpenie, ale skončí ako čašníčka u Zlatarovcov, kde stretnutie s Jakovom je jej osudom a ich láska musí prejsť skúškou. Jakovova mama, Nela, je zdesená, keď ich spolu prichytí a vyhodí ju z ich domu. V tom istom momente jej manžel stratí vedomie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Fanucci odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně shitoidní jako naše seriály...jen okořeněný o více temperametních jižanských ksichtů a ohnivých scének:-) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Nádherné prostredie, pekné obsadenie ľuďmi, ale seriál primitívny ako mnoho telenoviel, stačí sa započúvať do dialógov a trocha skúsiť pochopiť dej, veď je to trápne a navyše ten rozpor bohatí a chudobní, rodinné zvyky a rozpor s láskou. Vizuál pekný, ale to je tak všetko, nechápem, že sa na to ten Ivan Herceg dal, och zlé a zlé a zlé. ()

Reklama

Krissty

všechny recenze uživatele

Viděla jsem jeden díl (ovšem s podrobným popisem postav a předchozího děje od mojí babičky), takže hodnotit nebudu.. Asi to bude klasická telenovela, kde se lidé dělí jen na svatoušky a vyloženě zlé a nesympatické svině.. Ale lidi jsou sympatičtí a ta hudba se nádherně poslouchá!!! :) ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Další z dlouhé řady on.miluje.ji.a.ona.miluje.jeho.ale.furt.jim.to.něco.kazí seriálů (telenovel), které nutí k přepnutí na jiný program už po prvním dialogu, tentokráte však ještě o stupeň či dva horší. Proč? Zkuste chvíli poslouchat vedlejší postavy (mladé nebo staré, to je fuk).;-) Ale to, co mi utkvělo v hlavě ze všeho nejvíc, je ten fantastický "opening", který v Chorvatsku určitě získal nejednu cenu (a který na YouTube za boha nemůžu najít). ()

pepo odpad!

všechny recenze uživatele

drive a sympatie k postavám to stratilo asi v prvej štvrtine druhej časti.keby som za pozeranie tohto skvostu nebol platený asi sa pri ňom zastrelím ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Ve scénách, kdy Lara (Doris Pincic) hraje na klavír a zpívá, je hlas Doris nahrazen hlasem zpěvačky Jeleny Rozgas. (fiLLthe3DD)
  • Práva na vysílání byla prodána do sedmnácti zemí. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama