Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodina Zlatarovcov sa zvíta so synom Jakovom, ktorý sa vráti zo štúdia v zahraničí. Jakov si ťažko znovu privyká na svoje rodné mesto a napäté vzťahy v rodine k tomu len prispievajú. Hlavne jeho vzťah s otcom Tončim je zložitý. Lara, talentovaná muzikantka z ostrova sa teší na svoje prvé spevácke vystúpenie, ale skončí ako čašníčka u Zlatarovcov, kde stretnutie s Jakovom je jej osudom a ich láska musí prejsť skúškou. Jakovova mama, Nela, je zdesená, keď ich spolu prichytí a vyhodí ju z ich domu. V tom istom momente jej manžel stratí vedomie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

pepo odpad!

všechny recenze uživatele

drive a sympatie k postavám to stratilo asi v prvej štvrtine druhej časti.keby som za pozeranie tohto skvostu nebol platený asi sa pri ňom zastrelím ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Další z dlouhé řady on.miluje.ji.a.ona.miluje.jeho.ale.furt.jim.to.něco.kazí seriálů (telenovel), které nutí k přepnutí na jiný program už po prvním dialogu, tentokráte však ještě o stupeň či dva horší. Proč? Zkuste chvíli poslouchat vedlejší postavy (mladé nebo staré, to je fuk).;-) Ale to, co mi utkvělo v hlavě ze všeho nejvíc, je ten fantastický "opening", který v Chorvatsku určitě získal nejednu cenu (a který na YouTube za boha nemůžu najít). ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Nádherné prostredie, pekné obsadenie ľuďmi, ale seriál primitívny ako mnoho telenoviel, stačí sa započúvať do dialógov a trocha skúsiť pochopiť dej, veď je to trápne a navyše ten rozpor bohatí a chudobní, rodinné zvyky a rozpor s láskou. Vizuál pekný, ale to je tak všetko, nechápem, že sa na to ten Ivan Herceg dal, och zlé a zlé a zlé. ()

Krissty

všechny recenze uživatele

Viděla jsem jeden díl (ovšem s podrobným popisem postav a předchozího děje od mojí babičky), takže hodnotit nebudu.. Asi to bude klasická telenovela, kde se lidé dělí jen na svatoušky a vyloženě zlé a nesympatické svině.. Ale lidi jsou sympatičtí a ta hudba se nádherně poslouchá!!! :) ()

Fanucci odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně shitoidní jako naše seriály...jen okořeněný o více temperametních jižanských ksichtů a ohnivých scének:-) ()

max1234 odpad!

všechny recenze uživatele

Pff telenovela? Ze zásady já ty rádoby romantické serialky NENÁVIDÍM . Stačila jedna epizoda a radši přepínám na ordinaci. - 5% ()

Barney odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že nic zbytečnějšího a tupějšího než Rodinná pouta natočit ani nelze. Hluboce jsem se mýlil. Jdu blít. Zaveďte cenzuru!!! ()

Reklama

Reklama