Made in Stoke je koncertní video, které přenáší Slashovo sólové album na DVD/Blu-ray. Na videu zazní 21 songů, které jsou průřezem dosavadní kariéry Slashe. Kromě jeho sólové desky jsou tu skladby, na kterých se podílel jako spoluautor pro Guns N' Roses, dále skladby z jeho projektů Slash's Snakepit a Velvert Revolver. Album bylo nahráno ve Victoria Hall ve městě Stone On Trent. Kromě Slashe si zde zahrála jeho doprovodná skupina na turné: Myles Kennedy (zpěv, kytara), Bobby Schneck (kytara), Todd Kerns (basskytara, zpěv) a Brent Fitz (bicí). DVD vyšlo 14. listopadu 2011 stejně jako Blu-Ray. (Noviik)
HollyW
Všechny projekty Slashe mám strašně moc ráda. Samozřejmě Guns'n'roses, ale i Slash's Snakepit a Velvet Revolver. Jeho tvorba mě nehorázně dostala a nemůžu si pomoct ani v tomto případě s Mylesem Kennedym, jelikož jeho kapela Alter Bridge je má nejoblíbenější. Prostě Slashova kytara a Mylesův hlas stvořil pro mě strhující zážitek.(11.2.2012)
Noviik
To, že je Slash jeden z nejlepších současných rockových kytaristů je samozřejmost. To, že je Slash člověk, který dokáže strhnout dav aniž by řekl jediné slovo, to také není příliš velké překvapení. Ve svém domovském městě, jak o něm sám hovoří, vytvořil takovou atmosféru, že vás každý riff, každý tón, každý pohyb připoutá a donutí sledovat tu dvouhodinovou show od začátku do konce. Tohle se mu povedlo. A Myles Kennedy je pro mně novým Axlem (jen mu chybí ta drzost a namyšlenost).(22.1.2012)