Reklama

Reklama

Grizzly zabiják

  • USA Into the Grizzly Maze (více)
Trailer

James Marsden, Thomas Jane, Piper Perabová a Billy Bob Thornton se představí v akcí nabitém dobrodružství, které se odehrává v aljašské divočině. Když začne v místním městečku řádit nelítostný medvěd grizzly, šerif se vydá do lesa hledat svou manželku ekoložku. Místo ní zde však narazí na svého bratra, bývalého zločince, se kterým si už dávno nemá co říct. Oba se brzy ocitnou na útěku před obrovským medvědím zabijákem. Z lovce se stává lovná zvěř v tomto thrilleru o síle přírody a pachu krve, který zvedne diváky ze židlí. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (287)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Tady musím trošku přimhouřit oko. Film má totiž dobrý styl vyprávění i atmošku. Příběh je samozřejmě přespříliš klišoidní. Opět les, opět rodina a samozřejmě "největší medvěd, kterého kdy viděli". Jakmile je na scéně medvěd (a musím říct, že si od něj neoddychnete), tak tep stoupá a je super, že není cgi. Herecky je to docela hezky áčkové. Thomas Jane (Punisher), Billy Bob Thornton (Soudce) a James Marsden (Westworld). Uprostřed lesů tedy číhá predátor, který nemá slitování a hlavně má mocnou tlapu. Fakt je, že finále je tak strašně hloupé a počítačové, že to celý film potápí. Zatímco na začátku s dřevorubci, by člověk mohl odpustit ledacos. Tak finále u řeky je céčkové až to bolí. Nějak se nemohu přenést přes to, že ač se méďa snaží jak se snaží, tak způsobuje pouze škrábance na těle hrdinů. Ale kolem a kolem, zas tak hloupé to nebylo. (50 %) ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Neverím tomu, že sa můj Bill Bob zaplietol do tohto... akčného, hororového thrilleru. Je to síce """fantastický""" animal attack reborn, no zároveň viewer animal disappoint. Jako prostredie oukej, no maco očividne netušil vocogo. Z celého snímku si vezmem akorát chudáka maca, ktorý nedostal Bartovu školu , no a to prostředí. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Škoda, mohlo to byť oveľa lepšie. Bart the Bear zahral čo mohol a spolu s ďalšími (Ačkovými) hercami (Marsden, Jane, Thorton, Perabo) si to celkom slušne rozdali medzi peknými lesmi. Námet je obyčajný, to absolútne neprekáža (kto čakal snáď niečo viac ako naháňačku s medveďom je na omyle). Tak trochu som bol ale na omyle aj ja. Čakal som väčšiu tajomnosť, ale tu sa s medveďom nešetrí. Naopak sa prekvapivo šetrí s napätím a atmosférou, takže žáner horor, je tak trochu podvod. Inak pohodička, ani ma to nenadchlo, ani nenudilo. 60% - 3* ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Krásne nakrútené, pekný medvedík, dostatok akcie, sympatickí herci, nenudil som sa ani chvíľu. Tých novodobých animal hororov nie je veľa, naposledy ma takto chytili parádne Dark Water, Burning Bright či The Reef, tento je ďalší do zbierky. A konečne tohtoročná novinka, ktorá za niečo stojí, pretože boj o život v lesoch s vraždiacim predátorom sa proste neodmieta. (Na ostrie noža som videl... pamätám... je to výborný film, ale kto tomuto udelí odpad, ten ešte v živote skutočný odpad nevidel, pokojne môžem poslať pár tipov. Čus.) ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Herecky sympatické. Kamera zručně těží z krásy alijašské divočiny. Medvěd a scény s ním fakt parádní. Ale- to je kurva fakt tak těžké naroubovat všechny tyhle klady na příběh který by byl trošku méně šablonovitoklišoidní?! A fakt nejde konec napsat jinak než naprosto nesmyslným fightem?... Jednotlivé fragmenty mě bavily, ale celek mě zase mírně dopálil. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • O projekt prejavil záujem aj Adrien Brody, ktorý ho chcel produkovať a zahrať si aj jednu z hlavných úloh. Dokonca sa stretol aj s Gerardom Butlerom, aby ho získal do úlohy brata. Neskôr o projekt stratil záujem. (beso74)
  • Pôvodný názov projektu Red Machine je odkazom na environmentalistu a dokumentaristu Timothyho Treadwella, známeho pod prezývkou Grizzly Man, ktorý veľkú časť svojho života prežil medzi medveďmi. O svojich zážitkoch rozprával aj v show Davida Lettermana. Tam sa zmienil aj o medveďovi, pred ktorým mal skutočný strach a rešpekt a dal mu meno "The Big Red Machine". V roku 2003 sa vydal Treadwell spoločne so svojou priateľkou do národného parku Katmai, kde ho zabil s najväčšou pravdepodobnosťou práve tento grizly. (beso74)

Související novinky

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

23.01.2012

Souboj civilizovaného člověka s divokou přírodou je vděčný námět. Je fajn, když se občas přehází pořadí v potravním řetězci. Byli jsme toho svědky v dnes už klasickém dobrodružství Na ostří nože, se… (více)

Reklama

Reklama