Reklama

Reklama

Grizzly zabiják

  • USA Into the Grizzly Maze (více)
Trailer

James Marsden, Thomas Jane, Piper Perabová a Billy Bob Thornton se představí v akcí nabitém dobrodružství, které se odehrává v aljašské divočině. Když začne v místním městečku řádit nelítostný medvěd grizzly, šerif se vydá do lesa hledat svou manželku ekoložku. Místo ní zde však narazí na svého bratra, bývalého zločince, se kterým si už dávno nemá co říct. Oba se brzy ocitnou na útěku před obrovským medvědím zabijákem. Z lovce se stává lovná zvěř v tomto thrilleru o síle přírody a pachu krve, který zvedne diváky ze židlí. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (287)

heyda 

všechny recenze uživatele

Překrásná krajina a celkem ucházející hororová odbočka od duchařin a found footage žánrů, které si podmanily několik posledních let. Hodně to připomíná animal horory na přelomu tisíciletí, kterých tehdy vznikalo mnohem víc, ať už šlo o tygra zabijáka, vlky zabijáky, hady zabijáky, včely zabijáky atd. atd. Ačkoli film má svoji atmosféru a medvídek se celkem povedl (vypadal vícekrát živý než digitální), tak film obsahuje nespočet trapných scén, otřesný scénář a herecké výkony děsivější než samotný grizzly. Billy Bob Thornton katastrofální. Víc jak 50% z toho fakt nevymáčknu. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Znovuzrozený žánr animal horor v plné síle jako kdysi povedený film Na ostří nože.Stejně jako v něm i tady hraje hlavní roli nádherná příroda konkrétně Aljaška, jestli se ale opravdu natáčelo na Ajlašce či jen někde v parku v Kanadě zjistíte těžko.Obsazení je na tenhle druh filmu prvotřídní, čuměl jsem s otevřenou držkou když se předemnou objevil Thomas Jane a dokonce i Billy Bob Thornton.K tomu si přičtěte krásný holky a nasranýho medvěda a máte zaděláno na solidní žánrovku.Příjemně napínavý survival který bohužel nemůže jít nad 3* ani náhodou a to především za tunu použitých žánrových klišé které byli do očí.Potěšil mě konec, už jsem se chvilku bál, že to dopadne jinak a to by mě prostě k tomuhle filmu nesedělo.Bart the Bear jr. má potenciál a když mu příště přidáte větší porci komparzistů na hraní bude to snad i nadprůměrná zábava.60%. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Krásna i drsná nedotknutá príroda.Macko bol impozantný a naozaj pri jeho nasranej tvári mi stali všetky chlpy na ľavej polke riti ale vážne išiel z neho strach.Len jedno bolo viac než divné,že poltónový macko sa pri budúcej obeti zjavil bez varovania(žiadne šuchotanie ani dupot jeho ťažkej váhy)naskytá sa otázka je to medveď baletka,medveď veverička alebo scenár je tak nastavený aby tu bola efektnosť vrážd a logika sa išla modliť do kostola a asi mala veľa hriechov,bola tam dosť dlho.Ale tento krát mi to nevadilo,lebo film mal dvoch silných ťahúňov-majestátneho a veľmi krvilačného maca a silno ponuré prostredie,ktoré je stvorené pre atmosféru a tuto nebolo inač.A ešte jednu výhodu som zabudol a to známych a veľmi dobre hrajúcich hercov.Tento krát medveď figuroval na zozname najčastejšie hrajúcich hercov a to je len dobre,svedčilo mu to a ja by som mu za ten bezchybný výkon dal oscara. Som vážne spokojný!!!!!!!!!!!! ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Mnou dlouho předlouho vyhlížený natural survival očakávání naplnil, ale i když se jedná o suverénně nejlepší žánrovku za poslední roky, rozhodně není bez chyb. Kdo bude chtít, velmi snadno ho odpálí na klasických neduzích, kterým vévodí klišoidně-dementní scénář. Jenže…komu je co po hloubce myšlenky, když jde jen a pouze o hloubku šlicu, kterým vám Méďá Béďa prodlouží za pomoci drápu prdel až mezi lopatky? Já nad tím zavírám oko, stejně jako nad digital madness, do kterého se tvůrci v závěru pustili, protože i když jsme kvalitou a důvtipem scénáře úplně jinde, podobnou obludu jsme tady od The Edge neměli, takže Grizzly má ode mě 75% a zmíněného Hopkinse tímto zvedám na plnej. Spokojenost. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Poctivý béčko s krásnou přírodou a plejádou dobrejch herců za zenitem. Občas mě rušilo zbytečné a slabé CGI a hlavní postavy se sem tam chovali lehce debilně (kdyby po mně dnem i nocí šel lidožravej medvěd, tak furt vyšokovaně mířim puškou všude kolem sebe, ukrytej někde na stromě nebo kopci s dobrym výhledem a neprocházim se tam jak kdyby o nic nešlo), ale přesto sem se docela bavil. 70% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • O projekt prejavil záujem aj Adrien Brody, ktorý ho chcel produkovať a zahrať si aj jednu z hlavných úloh. Dokonca sa stretol aj s Gerardom Butlerom, aby ho získal do úlohy brata. Neskôr o projekt stratil záujem. (beso74)
  • Pôvodný názov projektu Red Machine je odkazom na environmentalistu a dokumentaristu Timothyho Treadwella, známeho pod prezývkou Grizzly Man, ktorý veľkú časť svojho života prežil medzi medveďmi. O svojich zážitkoch rozprával aj v show Davida Lettermana. Tam sa zmienil aj o medveďovi, pred ktorým mal skutočný strach a rešpekt a dal mu meno "The Big Red Machine". V roku 2003 sa vydal Treadwell spoločne so svojou priateľkou do národného parku Katmai, kde ho zabil s najväčšou pravdepodobnosťou práve tento grizly. (beso74)

Související novinky

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

23.01.2012

Souboj civilizovaného člověka s divokou přírodou je vděčný námět. Je fajn, když se občas přehází pořadí v potravním řetězci. Byli jsme toho svědky v dnes už klasickém dobrodružství Na ostří nože, se… (více)

Reklama

Reklama