Reklama

Reklama

High School DxD

(seriál)
  • Japonsko ハイスクールDxD (více)
Trailer
Japonsko, (2012–2018), 19 h 36 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Ichiei Ishibumi (komiks)

Hrají:

Júki Kadži, Jóko Hikasa, Kendži Nodžima, Takehito Kojasu, Ajako Kawasumi, Činacu Akasaki, Džun'iči Suwabe, Jošicugu Macuoka, Šizuka Itó, Ajana Taketacu (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(49)

Příběh se točí kolem studenta druhého ročníku, úchylného Hyodoua Iseeie, kterého zabije jeho dívka na prvním rande. Issei je znovuzrozen jako démon, a od toho dne slouží jako poddaný Rias Gremori, démonovi na vysoké úrovni, která je zároveň nejkrásnější dívkou na jeho škole. (KiritoSenpai)

Videa (3)

Trailer

Recenze (27)

Terezinka198 odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou ecchi skvosty, na které se dá dívat. Jsou ecchi "skvosty", u kterých se třeba zasměje... And then? Then there is Highschool DxD. Po dlouhé době jsem opravdu znechucená a znuděná až do nepříčetnosti. Čekala jsem, že to moc velkou úroveň mít nejspíš nebude... Jedna série mi bohatě stačila, když mi po dobu 10 dnů vymývala mozek. Dál se na tu "cestu" pouštět nebudu. Asi bych usnula v půlce další série. A nuda tak velká tady zatím ještě nebyla. Jistě si to najde svoje publikum, mně to pomohlo usnout. ()

Larky 

všechny recenze uživatele

High School DxD má naprosto všechny předpoklady být jedním z mnoha podprůměrných ecchi. Obsahuje velkou porci standartních přísad každého takového seriálu. Proto nechybí spousta koz bez podprsenek (díky bohu bez cenzury), spousta koz v podprsenkách, spousta kun**ček vyrýsovaných přes kalhotky, spousta kalhotek...Nechybí ani pořádně úchylný hlavní hrdina, jenž výše zmíněné části ženského těla osahává rukou či jazykem. Občas dostane přes držku, ale nevzdává se a příště...příště je úchylný ještě víc. Na tohle všechno je pak naroubován patřičně retardovaný příběh o démonech vs. padlých andělích, otrocích vs jejích pánech. Ikdyž je to tisíckrát viděné a blbé je to až na půdu, nějakým podivným způsobem se tomu daří docela bavit. Snad poprvé pořádně nevím, čím je nějaký seriál zábavný. Tady si prostě nejsem jist. Snad tomu částečně (ale opravdu jen částečně) přispívá nádherná a silně charismatická červenovlasá bohyně s velkými kozami Riase. Hlavně mám ale pocit, že High School DxD je tak blbý až je vlastně dobrý, nikoli skvělý či úžasný, ale prostě dobrý, což i v rámci ecchi je sakra hodně. Vynikající animace (nejen koz, ale hlavně jich) podporuje kvalitu tohohle seriálu. Pro fanoušky zde nabízím, ještě dojmy a poznatky, které jsem si ze seriálu odnesl: Spousta koz lemuje spoustou koz a přidává kozy. Možná si kozy dělám já celou dobu z vás. Možná, že jsem se mezi těmi kozami už ztratil, topím se jimi a nejsem schopen normálního komentáře a tak zde jen tak blábolím. Konečné kozohodnocení? 3 kozy z 5 koz........CO? Říkal tu někdo slovo - KOZY?!!!??? ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale hej. Ten kto má rád Ecchi bude asi spokojný. Fun service je tu úplne dokonalý a každú chvíľu sa tam zjaví nejaká tá animovaná nohavička alebo bradavka. Čo ale poteší omnoho viacej je fantasy rovina, ktorá je funkčná a vďaka odhaleniam zo strany kreslených dievčat aj značne zábavná. Nie je to niečo, čo by som dokázal pozerať stále alebo pravidelne, ale vedieť že to existuje ma nedostáva do stavu hanby alebo znechutenia. Skrátka je to tradičný žáner tesne pred Hentaiom, ktorý funguje na náznakoch a na mega súbojoch. Nie je to sofistikované ako Cowboy Bebop alebo GITS ale je to dosť zábavné. Netvrdím, že si idem zvyšné tri série pozrieť hneď teraz. Asi potrebujem trošku od tohto pauzu, ale určite som zvedavý ako sa budú osudy hlavných hrdinov vyvíjať. VIVA LA ASIA ARGENTO! 1 séria - 80% ()

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Možnost vidět kozy v pohyblivých obrázcích je tááák lákavá. Tentokrát budou volné, juknou na nás bradavky z aček, bradavky z béček, bradavky z céček, bradavky z déček... kdo ví, kde se to zastaví? Nebudou to žádné vpáčeniny, ale pořádné špunty z kopaček! Trs animovaných prs! Kozy jako vozy! Otaku, strč brk skrz prs! +++++ Zápletka High School DxD je komplikovanější než standardní: "Přišel jsem se podívat na tu pračku, co Vám teče." "To jste tu správně, mám ji tady dole." "Tam dole? Tak to abych si připravil nářadí." "Vy máte ale krásné nářadí." Asi i proto v něm nebude nic zajímavého k vidění. Ztratil jsem s tímto generickým, nadpřirozeným ecchi, čas tří dílů. ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Asi to bude znít zvláštně, ale když jsem do DxDčka šel, netušil jsem, oč se jedná. Když se v seriálu nakonec objevily nahotinky, pochopil jsem, proč je to mezi kluky tolik populární a nachází se to v topkách jejich listů. Obecně mě tu zaujala spíše ona myšlenka, jak si Japonci poradí s křesťanskou mytologií andělů a démonů. A to samozřejmě zvládli skvěle. První řada je taková rozjezdová, druhá i díky Azraelovi staví laťku něco výše, ale se zapojením severské mytologie i těch dalších ve třetí řadě jde kvalita prudce dolů. Čtvrtá řada má navíc odpadní animaci, kvůli které jsem to ani nedokoukal a většinu dílů pak víceméně jenom proskipoval. Kdyby si seriál držel kvalitu druhé řady, bylo by to perfektní, ale to bych chtěl asi moc. Když vezmu v potaz všechny čtyři série, dávám anime 60% ()

Galerie (299)

Zajímavosti (10)

  • DxD je název protiteroristické organizace v anime. Podle vysvětlení z předlohy to znamená ďáblové (nebo také draci) a padlí andělé (padlí anděl je v japonštině psán jako datenshi). (Harroc)
  • Úvodní píseň „Bless Your Name“ nazpívala zpěvačka ChouCho. (CarnTheNunya)
  • Po poslednom dieli nasleduje ešte niekoľko krátkych špeciálov. (TomX2)

Reklama

Reklama