Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Tadakuni, Hidenori a Yoshitake jsou studenti na chlapecké škole. Seriál vypráví o jejich každodenním životě - hledají lásku, poflakují se po škole nebo prostě dělají naschvály ostatním spolužákům nebo holkám. Na absurdním humoru postavené anime o chování středoškoláků. (Harroc)

Recenze (14)

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Kluci v pubertě potřebují kontakt s opačným pohlavím, to je jasná věc. Hlavní hrdinové však studují ve škole, jež se dosud drží přesudků předminulého století. Holky tam mají vstup zakázán. O to víc a urgentněji s nimi cloumají pudy, mají potřebu se předvádět a to i v nepřítomnosti. Takový předvádějící se pud z řetězu utržený může být kolikrát i mimořádně legrační. No, na druhou stranu taky nemusí, což je případ více než poloviny poloviny situací, ke kterým v tomto seriálu skečů dochází. A jelikož si zjevně seriál jiné cíle než bavit diváka převracením pohlavně segregovaného, klukovského života do humorné podoby neklade, není moc důvodů vidět více než tři díly. Já vlastně nevidím žádný, že mě seriál neuráží nestačí. ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Fakt, že Danshi kōkōsei no nichijō má spoustu vztyčných bodů společných s vynikající Azumangou daioh (epizodky v epizodách, skečovitost...) automaticky neznamená, že půjde o podobně povedené animované dílko. Velmi křečovitá snaha tohoto seriálu o to působit za každou cenu vtipně ale na druhou stranu příliš nekoresponduje ani z výše zmíněným seriálem ani se samotnou podstatou tohoto druhu seriálů. I ujetá Azumanga dokázala vtipy vyhrotit, ale nebyla to snaha která by přes koleno lámala celý koncept skečovitých serií, nýbrž dobře dokreslovala silnou příjemnost kvalitních slice of life mini-příběhů. A právě to se Danshi kōkōsei no nichijō absolutně nedaří. Vše je tu jasně podřízeno nablblému schématu - být pořád vtipný a když se náhodou tenhle fór nezadaří, v tom dalším být ještě vtipnější. Pokud k tomu přičtu nepovedenou kresbu (která je místy opravdu odpudivá) a velmi špatně napsané tři hlavní charaktery, nemůžu dát víc než jednu hvězdu. V prvním díle jsem se aspoň jednou zasmál, dál jsem se nudil. Navíc nevidím důvod proč Danshi kōkōsei no nichijō sledovat, když je spousta kvalitnějších skečovitých Anime (téměř kterékoli mimochodem), ve kterých není 99% vtipů buď velmi trapných nebo nedotažených jako tady. Danshi kōkōsei no nichijō patří k tomu nejhoršímu, co zimní sezóna nabízí a to s opravdu mnoha důvodů - spousta levných, nudných (ne)vtipů, hodně odfláklou kresbu (která uznávám, že není tím nejdůležitějším u tohoto druhu seriálu, ale je tak jako tak otřesná) a tři hlavní charaktery, které si s nudností tykají víc než s čimkoli jiným. ()

Reklama

Cedr 

všechny recenze uživatele

Špičkový a dost určitě nejvtipnější anime počin posledních let. Satirické rýpaní do zavedených anime tropů může být poněkud hit or miss ale většina gagů je ze života a ty jsou trefné jednoznačně. A to až děsivě výstižně. Klobouk dolů. Z prvotřídní suchosti některých gagů vám vyschne (smíchy) v krku. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Seriál, který se téměř nevyvíjí. Sledujeme anekdotické příběhy několika středoškoláků, kdy pointa scény se ne vždy podaří. Děj se přesouvá mezi dvěma skupinkami kluků, některé příběhy mají pokračování, animace ničím neoslní. Celkově je to mdlé, kluci se dost často nudí – jak asi normálně v životě – ale od anime čekám větší ulítlost. Tady ji zastupovaly jen občasné zcizující efekty, kdy se kluci baví o tom, že jsou v anime a mikropříběhy skupinky holek v závěru téměř každé epizody. SHRNUTÍ: Určitě je to dobře odpozorované, autoři ještě mají v živé paměti vlastní dospívání, ale chybí tomu motor, který by diváka strhnul. ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Bohužel, nešlo to dokoukat. Jestli už je to věkem a má duše není tak potrhlá? Pravděpodobně. Nemůžu říct, že by tato taškařice byla trapná, ale jen není dostatečně zábavná. Za začátku jsem se několikrát zasmál, ale s pozdějšími epizodami mi vtípky přišly slabší a slabší. Vůbec tento seriál neshazuju, ale nesedne každému. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama