Česko Slovensko má Silvestra (TV pořad)
Komedie / Hudební
Česko, 2011, 75 min
Oslavte silvestra s největší a nejúspěšnější talentovou show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT! Těšit se můžete nejen na nejzajímavější česko-slovenské talenty, ale chybět samozřejmě nebudou ani členové hvězdné poroty - Lucie Bílá, Martin Dejdar a Jaro Slávik. Pohotovými a vtipnými průvodci večera budou oblíbení moderátoři Jakub Prachař a Martin Pyco Rausch. (oficiální text distributora)
Beastmaster4
Proč psát komentář k něčemu, co je vlastně jednodenní záležitost?! Snad jen proto, že se ukázalo, jak lze vytěžit maximum z toho, co běželo několik měsíců předtím v televizi :-((1.1.2012)
Sfinkter
Vynucená estráda na přivítání do nového roku asi byla povinností, výběr toho nejlepšího se celkem povedl.(1.1.2012)
Olík
Česko Slovensko a celá Nova s ním má tak akorát „píp“. Nova, ale stejně tak Prima jako loni totálně rezignovaly na silvestrovský večer (výjimku tvoří primácká Partička) a zcela bez boje ustoupily České televizi z cesty.(2.1.2012)
Cheeker
odpad!Nesnáším tyto pořady!!!(31.12.2011)
ElisD
Jak někdo může hodnotit, když neviděl (ještě neběželo), tak to fakt nechápu... já se preventivně koukat nehodlám, ale nehodnotím.(31.12.2011)
habertek
odpad!Kde jsou ty starý dobrý Silvestry? Toto je žblecht plnej sestříhaných seriálů atd...NUDA NUDA a ještě jednou NUDA!!!!(10.2.2012)
Legi36
odpad!Kde jsou ty starý dobrý Silvestry?Zlatá ČT-1!!!! Toto je žblecht plnej sestříhaných seriálů atd...NUDA NUDA a ještě jednou NUDA!!!!(5.3.2012)