Reklama

Reklama

Modlitba lovce

  • USA The Hunter's Prayer (více)
Trailer

Nájemný vrah Lucas (Sam Worthington) se vzepře příkazu zabít mladou dívku Ellu (Odeya Rush), čímž se z nich stanou nečekaní spojenci. Zatímco zabiják se musí vypořádat s tíhou vlastních hříchů a dívka ve vleku událostí rychle dospět, stávají se lovnou zvěří. Jejich jedinou šancí na přežití je najít a potrestat ty, kteří brutálně vyvraždili dívčinu rodinu a nyní nemilosrdně usilují i o jejich životy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasický scenár (s menším počtom „gikserov“) s klasickými postavami. Film na úrovni „B“, a nie príliš vydarením hereckým obsadením (sorry O. Rush a S. Worthington). Podpriemerné akčné scény a jednoduché riešenia. U niektorých scén do oka bijúca nevypracovanosť. J. Mostow dokáže natočiť omnoho lepšie filmy. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Mostow není špatný řemeslník a takový Terminátor 3, je velice příjemnou součástí série a hlavně skvělým akčním filmem. Bohužel po (po právu) neúspěšných "Náhradnících" zmizel do ústraní a velká plátna asi nadobro opustil. Stejně jako Sam Worthington, který si užil svých 15 minut slávy s Avatarem a poté se po něm slehla zem a občas byl viděn v nějakých méně výrazných rolích (vyjma Terminátora 4). Tito dva odpadlíci se sešli a natočili po všech směrech absolutně nevýrazný a nudný akčňák bez akce, který se snaží jít ve šlépějích Leona a jiných podobných filmů. Není to s*ačka, ale nemá to vůbec nic, čím diváka potěšit, nebo aspoň slušně pobavit. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Pokud chce člověk akčního srdce úplně vypnout a dát si něco co ještě neviděl, myslím si, že Modlitba lovce je ideální. Ser na to, že tam je spousta nesmyslů, zbytečností a že se vlastně ta pohádka opakuje pořád a stále dokola! Je to svižný akční béčko, který zabaví a nenasere. Ovšem ještě jednou podotýkám - je to pro fanoušky akčního žánru. V pohodě 60% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $28miliónovTržby Celosvetovo $235,000▐ Režisér Mostow stále vie zvládnuť aspoň slušnú rutinu. Aj keď skôr ide o taký video film než Ačkový film. Obsadenie újde, Worthington to ustojí, Odeay je pohľadná moc neprehráva, príbeh v norme, akurát ten nájomný zabiják sa mohol viac vyfiknúť a nie aby vypadal ako keby došiel z intráku vo svetríku niekoho zlikvidovať. /50%/ ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mostow už má sice na pažbě pár slušných zářezů, ale tenhle se k nim rozhodně počítat nebude. Scénář sesmolil někdo na koleni během pauzy na oběd za použití všech možných klišé charakteristických pro hitmanské filmy, akce, když na ní přišlo, byla sotva průměrná a k tomu všemu je Worthington karikaturou zabijáka stejně jako Leech karikaturou padoucha. 15% za Odeyu Rush a několik momentů, kdy zafungovalo kouzlo nechtěného. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

  • Když se Lucas (Sam Worthington) snažil přesvědčit Ellu (Odeya Rush), že mu může věřit, ukáže ji jak vyprázdňuje zbraň. Nejprve vyprázdní komoru tažením závěru zbraně a až poté vyndá zásobník. V takovém případně se však do komory dostane další nábojnice ze zásobníku, který byl vyndán až poté. (koudelt)

Související novinky

Další nezletilá zabijácká holka?

Další nezletilá zabijácká holka?

29.08.2013

Je to tak, po Hanně a aktuálně řádící Hit-Girl v Kick-Ass 2 dorazí na plátna kin další dorostenka s povolením zabíjet. A hned ve dvou různých filmech! Tentokrát v podání Hailee Steinfeld, kterou po… (více)

Reklama

Reklama