Reklama

Reklama

Modlitba lovce

  • USA The Hunter's Prayer (více)
Trailer

Nájemný vrah Lucas (Sam Worthington) se vzepře příkazu zabít mladou dívku Ellu (Odeya Rush), čímž se z nich stanou nečekaní spojenci. Zatímco zabiják se musí vypořádat s tíhou vlastních hříchů a dívka ve vleku událostí rychle dospět, stávají se lovnou zvěří. Jejich jedinou šancí na přežití je najít a potrestat ty, kteří brutálně vyvraždili dívčinu rodinu a nyní nemilosrdně usilují i o jejich životy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Takový obyčejný filmík o nájemném zabijákovi mající určité výčitky svědomí. Má zabít mladé děvče čemuž se vzepře a naopak se z nich stanou spojenci. Takovýto námět ve světové filmografii není ojedinělý, jen tentokrát zpracován v krapet poklidnějším duchu, takže se v žádném případě nejedná o nějakou akční excesy. Určitý potenciál to však má, jen ne bohužel pro každého. Někdo se ponoří do děje, někdo se bude nudit. Ale tak už to ve světě filmu prostě bývá. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Pomsta Terminátorov. Režisér a scenáristi T3 a herec z T4 sa stretli v rutinnom béčku o polepšenom nájomnom vrahovi. Našťastie je to krátke, cca hodinka a pol, čiže sa to dá zvládnuť. Ale i tak bije do očí celková (pod)priemernosť projektu (ktorý neviem prečo Sama Worthingtona zlákal do takej miery, že ho aj produkoval). Neobjavný scenár plný strašne zostarnutých klišé a zvratov, béčkarské tváre v podporných rolách, unavená réžia a mdlé akčné sekvencie. ()

Reklama

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Ja som sa tento film rozhodol zhliadnuť kvôli Odeyi, pretože je krásna a už v The Giver dokázala svoj talent. Tu sa taktiež predviedla a na počudovanie aj Worthington nebol zlý. Avšak príbeh obohraný, nič nového nedávajúci, z občasnými scénami ktoré čakáte, že budú využité a nevyužijú sa(tie vyšľachtené agresívne psy som čakal, že vypustia na Worthingtona a prd.) Záporák stál tiež za nič, tá jeho pravá ruka bola fajn ale mal málo priestoru. Čo sa týka akcie tak jediná fakt výborná je tá v tej reštike proti sniperovi a tomu samopalníkovi, kde likvidácia oboch je skvelá. Zaverečná je však tak posratá, že koniec. Takže to vidím na 2* a tretiu pridám za Odeyu. P.S. Čudujem sa, že toto natočil ten istý režisér ktorý mi naservíroval skvelého T3. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Není to špatný. Vůbec ne. Akourát tomu chybí drajf. Táhne se to jak hovno proti proudu, hlavní figurky jsou Ella která je dost nevěrohodně vylekaná a Lucas, kterej by měl být tak o 20 let starší. Akcí v tom není moc, ale jsou dost povedený, strhávající. Příběh to má, a přeskočím li takovýto že jsem čekal větší nálož, a dostal jsem spíše románek, tak musím uznat a klíďopíďo dát ty hvězdy, že to vůbec není špatný. Vůbec ne. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Sam Worthington měl obrovské štěstí, když ho James Cameron obsadil do role chromého mariňáka ve svém Avataru. Cameron tehdy hledal nevýrazného, ničím nevybočujícího herce, který by se stal Avatarem, kde by vyniknul kontrast. Od té doby je Sam Worthington na špičce a hraje pořád samé nevýrazné, ničím nevybočující role, přestože scénář už to dávno nevyžaduje. Ten herec prostě na víc nemá a drží se na slávě filmu, kde hrál jen štěk. V tomto filmu představuje feťáka, nájemného vraha a člověka, který o všechno přišel. Všichni po něm jdou, protože se rozhodl ochraňovat puberťačku, kterou měl zabít. Scénář jak víno, kde by dobrej herec vytáhl svůj potenciál na maximum. Snažil jsem se to sledovat, úplně jsem v tý roli viděl třeba Staloneho nebo Stathama... Jenže to trošku pokazila moje přítelkyně, která se mne zeptala právě ve chvíli, kdy jsem si myslel, že to bude nejnapínavější, jestli bych jí neudělal bramboráky, až to skončí. U dobrého filmu má chuť na mě. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

  • Když se Lucas (Sam Worthington) snažil přesvědčit Ellu (Odeya Rush), že mu může věřit, ukáže ji jak vyprázdňuje zbraň. Nejprve vyprázdní komoru tažením závěru zbraně a až poté vyndá zásobník. V takovém případně se však do komory dostane další nábojnice ze zásobníku, který byl vyndán až poté. (koudelt)

Související novinky

Další nezletilá zabijácká holka?

Další nezletilá zabijácká holka?

29.08.2013

Je to tak, po Hanně a aktuálně řádící Hit-Girl v Kick-Ass 2 dorazí na plátna kin další dorostenka s povolením zabíjet. A hned ve dvou různých filmech! Tentokrát v podání Hailee Steinfeld, kterou po… (více)

Reklama

Reklama