Reklama

Reklama

Modlitba lovce

  • USA The Hunter's Prayer (více)
Trailer

Nájemný vrah Lucas (Sam Worthington) se vzepře příkazu zabít mladou dívku Ellu (Odeya Rush), čímž se z nich stanou nečekaní spojenci. Zatímco zabiják se musí vypořádat s tíhou vlastních hříchů a dívka ve vleku událostí rychle dospět, stávají se lovnou zvěří. Jejich jedinou šancí na přežití je najít a potrestat ty, kteří brutálně vyvraždili dívčinu rodinu a nyní nemilosrdně usilují i o jejich životy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Neskutocne nezazivne natoceny akcniak s obohratou zapletkou. Pri dialogovych scenach som zaspaval a vôbec ma nezaujimali postavy ani dej. Akcia je zase fadne natocena, pokial sa po niekom striela, alebo sledujeme nejaku tu nahanacku. Ak dôjde na bitku, tak je to zase zbesilo neprehladne zostrihane. Aj ked ma film R-kovy rating, tak okrem nejakych tych fuckov to cely cas pôsobi bezzubo a bez krvi. Jedinym plusom filmu je, ze nevyzera podfinancovane ako videoSeagalovky ale kvalitativne to je aj tak na rovnakej urovni. 1/10 . ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $28miliónovTržby Celosvetovo $235,000▐ Režisér Mostow stále vie zvládnuť aspoň slušnú rutinu. Aj keď skôr ide o taký video film než Ačkový film. Obsadenie újde, Worthington to ustojí, Odeay je pohľadná moc neprehráva, príbeh v norme, akurát ten nájomný zabiják sa mohol viac vyfiknúť a nie aby vypadal ako keby došiel z intráku vo svetríku niekoho zlikvidovať. /50%/ ()

Reklama

papadoce 

všechny recenze uživatele

No, hej no. Ja vlastne neviem čo k tomuto napísať. Ono Sam je fajn chalan, i keď mal tu niektoré zvláštne prejavy nehodné herca. Odeya je krásna a minimálne pusu by som jej strašne vyprášil. A napríklad taký priestrel pohára, poistná udalosť s nacúvaním do kokota alebo bitky a paintballové scény boli vskutku obstojné. A hoci Mostow nie je rozhodne žiaden mág, tak s tým čo mu sudičky nadelili sa vysporiadal s hrdosťou. No a po vymenovaní všetkého priemerného sa dostaneme k tomu čo tento film kurví od prvej po poslednú. A tým vyvoleným je Paul Leyden a jeho tragický scenár. Keď dostanú filmári a herci do rúk takýto kus hnoja, ono toho proste veľa nevymyslia. Nebudem tu vypisovať jednotlivé chuťovky, lebo ono na tom scenári je špatné všetko. Paul Leyden je špatný. A teda ak si jeho meno náhodou zapamätáte, vyhnite sa mu oblúkom. ja som ho vlastne zabudol už teraz. Myslím, že tak 45% je spravodlivých. No, možno 40, alebo 35, alebo .... ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Překvapuje mě, že Jonathan Mostow, TEN Mostow, který natočil fajnovou trojku Terminátora s tak dobrou akcí, dokáže natočit tak špatný film. Dost dobře nechápu jak mohl někdo přemluvit Sama Worthingtona, aby do tohohle projektu šel, ale na druhou stranu od Avatara už nějaký ten rok utekl a Sam jde pomalu ke dnu, nebo tam spíš už je. Tudíž se ani nelze divit, že vzal tuhle kravinu. Příběh je plný klišé jak z devadesátek, akce je odfláklá, herci vypadají, že je to nebaví a mě nebavilo už vůbec nic. I béčka jsou lepší než tohle. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Každá holka potřebuje tátu. I když je to kretén." Zabijáků, kteří nejsou schopni zabít svou oběť, už kdysi dávno bývaly plné regály videopůjčoven. Ty filmy bylo poměrně těžké od sebe odlišit a Modlitba lovce by se mezi nimi v pohodě ztratila v řadě 23, sloupec R, tři metry nad zemí. Proč tedy tento snímek nenakopu do řiti a nespláchnu ho do odpadu? Asi proto, že mám slabost pro zákeřnou zabijačku Dani a taky proto, že se mi to závěrečné zúčtování na večírku celkem líbilo. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

  • Když se Lucas (Sam Worthington) snažil přesvědčit Ellu (Odeya Rush), že mu může věřit, ukáže ji jak vyprázdňuje zbraň. Nejprve vyprázdní komoru tažením závěru zbraně a až poté vyndá zásobník. V takovém případně se však do komory dostane další nábojnice ze zásobníku, který byl vyndán až poté. (koudelt)

Související novinky

Další nezletilá zabijácká holka?

Další nezletilá zabijácká holka?

29.08.2013

Je to tak, po Hanně a aktuálně řádící Hit-Girl v Kick-Ass 2 dorazí na plátna kin další dorostenka s povolením zabíjet. A hned ve dvou různých filmech! Tentokrát v podání Hailee Steinfeld, kterou po… (více)

Reklama

Reklama