Reklama

Reklama

Federální agent Robert "Bob" Mazur (Bryan Cranston) se v 80. letech dostal v utajení dál než kdo před ním, když pronikl do srdce drogového kartelu samotného Pabla Escobara. Pod krycím jménem Bob Musella se stal stal klíčovou osobou při praní špinavých peněz a spolu s dvěma dalšími tajnými agenty (Diane Kruger, John Leguizamo) riskoval život, aby vybudoval solidní případ a přivedl co nejvíc drogových baronů před soud. Obklopen násilím a korupcí, Mazur se musí dostat do přízně Escobarovy pravé ruky, Roberta Alcaina (Benjamin Bratt) a přitom neudělat jediný chybný krok. (Magic Box)

(více)

Videa (30)

Trailer 2

Recenze (195)

tron 

všechny recenze uživatele

„Neznášam obleky. Vyzerám v nich ako čašník.“ – „Tak mi dones kávu.“ – „Smotanu mám pri sebe.“ Páčilo sa mi, že to bolo cielené na dospelého diváka, ale miestami slušná nuda. Herci dobrí (ale spomedzi celej tej strašnej vážnosti ma nakoniec aj tak najviac bavil blázon John Leguizamo, ktorého hláška o Shakespearovi pobaví každého, kto vie, v čom kedysi hral). Retro osemdesiatková atmosféra tiež. Viacero scén super. Niektoré veci nesedia (spočiatku kladený dôraz na postavy, ktoré nakoniec do príbehu nič nevnesú a na dlhé obdobia miznú z plátna). A nepochopil som, prečo hneď nenabonzoval obsah kufríka, keď videl, čo je vnútri. A keďže sme s pani manželkou pár týždňov predtým videli Barry Seala s Cruiseom, potešila nás zmienka o ňom. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Solidny oldschool infiltratorsky film. Na môj vkus to malo prilis pomale tempo a samotny pribeh aj ked bol celkom zaujimavy, tak bol pojaty po kazdej stranke dost fadne. Snad len retro atmosfera bola vykreslena na jednotku. Zo scen mi v pamäti ostane len vtipna scena s odpocuvacim kufrikom a finale na svatbe. Dokonca aj Bryan Cranston tu cely cas pôsobi strasne nevyrazne. Takze vysledkom je zaujimava jednohubka, ktora ako jedna z mnoha mapuje boj vlady s Medellinskym kartelom, tentokrat z pohladu jedneho policajta v utajeni. 6/10. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Kvalitní žánrovka se vším, co od tohoto žánru chcete vidět. Zde s lákavým bonbónkem "podle skutečných událostí". Bryan Cranston je výborný (jako ostatně ve většině svých rolí). Drogový kartel a celé podsvětí je vykresleno s důrazem jak na zločineckou, tak i lidskou stránku. Vývoj postav je zde poutavě zobrazen a na to, že má film dvě hodiny, tak uteče celkem rychle. Prostě dobrá jednohubka, kterou si možná někdy rád pustím. :) 75% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Bryan Cranston zase dokazuje, jak je velkým hercem a jak dovede svými schopnostmi ohromit. V první chvíli jsem mu jeho postavu vůbec nevěřil, ale stačilo, aby příběh trochu plynul, a všechno bylo jinak. Je zde jasnou hvězdou, ale nestrhává na sebe nutně pozornost, je hvězdou pro příběh, který bohužel ke konci vyznívá trochu obyčejně. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Infiltrátor si podle mě zasluhuje daleko lepší hodnocení než zdejších dvaasedmdesát procent. Před zhlédnutím bych si netroufal říct, že by mě takový film normálně svým zpracováním mohl totálně odrovnat, ale toho přesně tento snímek docílil. Nedávno jsem viděl od Furmana Obhájce, a tak jsem si musel pustit další jeho výtvor. Atmosféra osmdesátek je skvěle vytvořená, nepřišlo mi to vůbec umělé, ba právě naopak z toho vanula opravdová realita tehdejší doby. V hlavní roli Bryan Cranston, který by za takový výkon zasloužil zlatou sošku. Ono celkově herci zde byli perfektní, nikdo nepřehrával, všichni se zhostili svých daných rolí výborně. Bylo neuvěřitelné sledovat, čím si opravdový agent musel projít. V některých chvílích jsem už opravdu nedokázal pochopit, jak jen ten člověk dokázal udržet kamennou tvář a na vše tak rychle reagoval bez sebemenšího zaváhání. Za to nemůžu jinak než smeknout. Akčních scén tady pár sice je, ale je to hlavně o dialozích. Nejlepšími momenty filmu jsou bezesporu ty chvíle, při kterých byl hlavní hrdina málem prozrazen (vím to, protože z nich šel mráz po zádech a člověk si uvědomoval to nepříjemné napětí ve vzduchu, které se mohlo zničehonic změnit v totální masakr). Jeden z nejlepších počinů tohoto roku. Za mě dávám 90 % ()

Galerie (101)

Zajímavosti (10)

  • Soukromé letadlo ve filmu je Learjet 40 (první let 5 .9. 2002), nebo Learjet 45 (první let 7. 10. 1995). Film se ale odehrává v roce 1985. (vojacekr)
  • Části filmu se natáčely na letišti Dunsfold Aerodrome. Na tomto letišti se také natáčel Top Gear (od r. 1978). (kellne)

Reklama

Reklama