Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nafoukaná Carleigh se hodlá pomstít své sokyni v lásce. Situace se ale zkomplikuje a obětí přibývá... (oficiální text distributora)

Recenze (8)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Podle ukázet jsem si myslela, že to bude fakt bomba. První půlka filmu byla hodně super, ale po hodině mě to trochu přestalo bavit, a proto musim snížit hodnocení jen na 60%. ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

To, že hlavní hrdinka zemřela, podrazilo do té doby docela zajímavému filmu brutálně nohy a změnil se na podivný slepenec . ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Njn lidi a nejen mladí občas umírají kvůli totální kravině, vlastní nerozvážnosti, žárlivosti, pomstě…Taky znám dva borce, co si rádi natáčejí / fotí své „úlovky“ a pak se s tím chlubí, nicméně smrtí to zatím neskončilo…Tento televizní film sice není žádné terno a občas to až zavánělo trapností, ale dívat se na něj dalo. Herecké výkony všech zúčastněných s přivřením oka taky ušli, jen kdyby se tvůrcům podařilo odstranit v některých pasážích tu do očí bijící naivitu. Alexandra Paul i Joe Penny už měli své nejlepší role a léta za sebou – nicméně pořád odvedli jakžtakž slušné výkony. Po krátkém váhání dám nakonec průměrné ohodnocení, páč znám hodně mnohem horších televizních blafů… ()

mia.com 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to bylo bezva, ale když hlavní hrdinka umřela, říkala jsem si, o čem to proboha ještě hodinu bude...takové věci se můžou stát, ale podle mě to s tou pistolí a zabitím kapku přehnali....Mě by teda více zajímalo, jak se (živá) hlavní hrdinka vypořádává s krutým ponížením, ale to, že jedna zhrzená holka zabije bývalého a málem další 3 lidi i sebe je na mě tšošku přeplácnuté. ()

andaa 

všechny recenze uživatele

Na TV film velice dobré dílko. Onoo z pohledu středoevropana to vypadá šíleně přitažené za vlasy, ale bohužel v Americe se tohle stát může, a to dost dobře. Na to, že to byli víceméně neherci to bylo zahráno dobře, dialogy a spát trochu pokulhávaly a je to málo zapamatovatelné. Přesto slušný průměr a pokud by to natočil pořadný režisér s pořádným rozpočtem,mohl by z toho být i trhák. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama