Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeden z nejprodávanějších spisovatelů Bill Oakland (Alec Baldwin) přijde následkem brutální autonehody o ženu i zrak. Skvělý autor a profesor, který je nyní zničený, osamělý a zahořklý, se celé dny snaží se svou situací vyrovnat. Poté, co je příslušnice společenské smetánky Suzanne Dutchmanová (Demi Moore) přinucena k veřejně prospěšným pracím za to, že je zapletena do zneužívání informací v obchodních stycích svého manžela, jejich cesty se protnou. Suzannein život na vysoké noze se obrátí vzhůru nohama poté, co je nucena snášet Billovo cynické jednání a hrubé chování. Jakmile v něm však pozná skutečného Billa – vynikajícího spisovatele skrytého za neprostupnou zdí viny – vzplane mezi nimi vášnivá láska. Její návštěvy už pro ni nadále nejsou jen povinným odpykáváním trestu, nýbrž smyslnými setkáními. Oba opět pocítí to, čeho se jim dlouhou dobu nedostávalo – opětovanou lásku. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (34)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Panička z vyšší společnosti objevuje i jiné hodnoty, než jsou peníze a zatrpklý slepec zjišťuje, že ztrátou zraku život nekončí. Co si budeme povídat, je to kýč jako prase. Ale je to tak nějak hezky natočené, místy příjemně odlehčené a hlavně se tu co do emocí netlačí na pilu, což filmu hodně prospívá. Možná je škoda, že tvůrci trochu víc nerozvedli kriminální zápletku. Casting ústřední dvojice vyšel tak napůl. K Baldwinovi nemám výhrad, ale místo Demi Moore bych si dokázal představit x lepších hereček. Ale i tak to oboum docela klapalo, takže se dala přežít i vysušená Demi. 70% ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Protože moc nečtu, šlo to trochu mimo mě...Celkově to bylo takové plytké, bez emocí - Suzanne četla Billovi vlastně jen přinucena k veřejně prospěšným pracím a tak to na mě celou dobu působilo (navíc oba byli strašně staří, takže jsem jim tu jejich lásku nevěřil). Manžel Suzanne je od začátku nesympatický despota, takže žádné překvapení se nekoná...40% ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Už od začátku filmu jsem se bála, že to Alecovi nebudu věřit, ale docela mě překvapil. Škoda jen, že nedával víc najevo emoce, dalo by to tomu filmu něco víc. Demi je super herečka, ale nemůžu se přenést přes ty plastiky, které jí vůbec, ale vůbec nelichotí a neskutečně mě to odtahovalo od hlavního příběhu. Když ale dám tohle všechno stranou, tak se jedná o smutnou romantiku, ale potěší. Má to krásné tempo, hezké dialogy, jen ty hlavn herce bych trochu přehodnotila. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Taková nasmutnělá romantika, kdyby uměl Alec Baldwin víc dávat najevo emoce (kruzy od Al Pacina by se mu hodily) mohlo to být daleko lepší. Má osmdesátková láska Demii je pořád nesmírná fešanda a její postava mně přišla nejzajímavější. Prospěl by propracovanější scénář a lepší casting, na druhou stranu příjemně překvapila kamera a některé dialogy. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Solidní námět, slabý scénář a ještě slabší herci. To je pak největší kámen úrazu u takového filmu. Kdyby tu byli dobří herci, tak by dokázali přebít ten scénář, ale ke vší úctě k Demi Moore nebo Alecu Baldwinovi, ale i když jsou sympatičtí a u Demi i stále sexy, hrát neumí a to je u takové potenciálně silné látky spolu s děravým a nezajímavým scénářem (a režií) prostě problém. Smutná slabota, který ani zkratkovitý závěr nezachrání. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v New Yorku a francúzskom meste Éze. (dyfur)

Reklama

Reklama