Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie Nevěrníci je sérií několika krátkých filmů, zaměřených na mužskou nevěru. (oficiální text distributora)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (48)

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Tohle vůbec není špatný film. Ovšem jako komedie mi moc nepřipadá. Je v něm hodně pravdy, a proto se tomu nemůžu smát. Miniepizodku s prasátkem bych vynechala, protože to už bylo příliš i na můj vkus, a díky ní film dostal o jednu hvězdu méně. Ale je to francouzský film, tady můžeme čekat opravdu všechno a musíme být na to připraveni. I z toho důvodu jsem v Nevěrnících našla hloubku. Nejvíc mě oslovila příhoda manželského páru, který si jednou večer přizná svá skrytá tajemství - z toho by mohlo být klidně divadelní představení, zároveň oceňuji i styl zpracování povídek, nevadí mi, že nanavazovaly, nemyslím si, že to měl být účel. Konec filmu mě až zas tak nepřekvapil, tak nějak jsem to celou dobu tušila. 42% rozhodně není určující ukazatel pro tento film, dejte mu proto šanci. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Tak asi takhle to vypadá, když má film osm režisérů! Jak? No hrozně! Už úplně vidím ty erudovaný kecy, když se těchto osm francouzských hlav sešlo u kulatého stolu při tvorbě tohoto šotka…. A to by si kdejaký studentský film vytřel s Nevěrníky .......... až k lopatkám. I když to má být devět krátkých příběhů, kde je v hlavní roli ,,nevěra'' , tak mezi každým zeje obrovská díra. Jsou naplácaný přes sebe, asi tak jak přišli našim milým amatérským tvůrcům pod ruku. Bohužel tento francouzský pokus odměním pouze jednou hvězdou, neboť jsem padal nudou doslova na hubu.... ()

Reklama

Ygnor 

všechny recenze uživatele

Musím říci předem, že jsem na Nevěrníky narazil náhodou v TV na jednom hudebním programu, kde jsem si myslel, že snad ani nevysílají filmy, takže byl jsem úplně nepřipraven na to, co mě může čekat, úplná „tabula rasa“. Přestože bylo již dost hodin, tak jsem to celé vydržel ;-) a místy se smál fakticky nahlas, viz minisekvence: „pejsek“ a zde již propírané „prasátko“ (na hraně černého humoru), které byly velice chutnými francouzskými delikatesami. Delší a náročnější příběhy např. „lolita“ a „hra na pravdu“ rovněž nebyly od věci. Briskní dialogy, vedení herců a jejich výběr…., kdy vše je samozřejmě pohádkou, avšak uvěřitelnou, jsou zabaleny v dostatečně štědrém finančním hávu, kdy nic nevypadá lacině a jste právem vtaženi do děje, kdy můžete s chutí vychutnávat poklesky rádoby pánů tvorstva na jejich „první signální“. Klidně to pro mě mohlo skončit „terapií“, kdy „Las Vegas“ je možná hlavně se svou pointou, již taškařičně naroubovaná růže na pestrobarevný keř, který buď film dle vkusu diváka zahubí, nebo vykvete… Dobře jim tak. ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

Uvažuju, komu je tento satirický škleb určený - že by chlapům se stejnou diagnózou, o které téma pojednává? Pochybuju, že něco takového přemírou testosteronu postižené štvance pobaví. No a mě už vůbec ne. Jediný okamžik, kdy jsem ožil, byla epizoda ze skupinové terapie, plus opakovaně zmiňované vložené skeče. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

povídkový film,který se nám snaží přiblížit problém "záletnictví" z několika pohledů,přičemž se mu to daří se střídavými úspěchy.Za mě nejlepší třetí povídka (manželka který si vynutí přiznání).Zbytek je těsně kolem průměru,humoru tu moc není a nejspíš to ani nebyl účel.Finální pointa celkem očekávatelná...60% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu si společně zahráli tehdejší partneři v soukromí - Jean Dujardin a Alexandra Lamy a Gilles Lelouche a Mélanie Doutey. (claudel)

Související novinky

Jean Dujardin se začne neodvratně zmenšovat

Jean Dujardin se začne neodvratně zmenšovat

05.11.2023

Připravte si lupu. Držitel Ceny Akademie Jean Dujardin (The Artist, Novembre) by si měl zahrát hlavní roli v připravovaném francouzském sci-fi snímku The Incredible Shrinking Man od produkční… (více)

Reklama

Reklama