Reklama

Reklama

Spring Breakers

  • USA Spring Breakers (více)
Trailer 1

Čtyři sexy středoškolačky se rozhodnou vyloupit fast food, aby měly peníze na krátkou jarní dovolenou. Jenže to je jenom začátek… Při oslavách v motelovém pokoji se zábava zvrhne a překročí zákonnou hranici. Dívky jsou zatčené a stanou před soudem… pouze v bikinách se ocitnou v soudní síni, kde za ně překvapivě zaplatí kauci nechvalně proslulý místní gangster Alien (James Franco). Alien vezme dívky pod svá křídla a začíná ta nejdivočejší jarní jízda, co pamatují. Na oko drsný Alien má i citlivou stránku, a tak si ho mladé školačky zamilují a vydávají se společně na prázdniny, o kterých se žádné z nich ani nezdálo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (576)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Možná trochu víc alternative, než by bylo záhodno. Z diváckého hlediska velmi nepřehledný a "nepříjemný" film, který toho říká docela dost a dokonce to má ve finále hlavu i patu, ale je to tak špatně uchopené (dramaturgie, dialogy) a nepřehledně natočené a nedotažené (střih, x wtf scén), že to jenom málokdo pobere a vytěží z toho trochu toho filmového zlata, které tam někde je. V podstatě definice dnešní doby a mládeže, ale velmi snadno by to divák mohl přehlédnout a skončit u toho, jaké to vlastně byla bezmyšlenkovitá krávovina. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Odpudivé defilé krajně nesympatických postav - nevybavuji si z poslední doby film, jehož postavy by mi do jedné byly tak protivné. V tom filmu je zdánlivě všechno, aby mohl zafungovat jako guilty pleasure - cecky, zadky, pláže, slunce a spousta barev - ale za celou tou nablýskanou fasádou je jen velké prázdno. Ten film směřuje odnikud nikam, je plný hnusné hudby a neschopných herců (duo teenagerských idolů Vanessa Hudgens & Selena Gomez je pro mě přímo esencí hereckého amatérismu nejhrubšího zrna), a celkově na mě působí jako prapodivný experiment, který mě zcela minul. Chápu, že spoustě lidem se to může líbit, ale za sebe nemám problém napsat, že ten film je neobyčejně dementní a zbytečný. Po zhlédnutí Spring Breakers nově řadím sousloví "hypnotický soundtrack / vizuál" mezi nejotravnější fráze místní komunity - jenom k dnešnímu dni se u tohoto filmu v komentářích výraz hypnotický / hypnotizující objevuje 23 krát (!). ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

Mocný vládce James Franco propíchl disneyovským hvězdičkám růžovou bublinu a ony se probudily do toho nejlepšího a nejvíc vtahujícího sociálního porna, jaký jsem kdy viděl. Ty perfektní voiceovery a moře památných scén z hlavy nedostanu ještě hodně dlouho. P.S. Kdyby mi někdo ještě včera řekl, že budu dneska juchat nadšením z party filmu se Selenou Gomez, za trest mu koupím lístek na koncert Biebera. Nebo Voxela. 90% ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Výsledná podoba snímku je totální protipól k tomu, co jsem od něj původně očekával. Šel jsem do toho s vidinou čistokrevné puberťácké masturbace nad pozadím Seleny Gomez a jejích kamarádek, kterou by takový Stifler shrnul jednoduše slovy "dudy, kozy, cecky, vemena", ale nakonec jsem dostal naprosto vážnou kriminální zápletku se zpracováním tak provokativním, neotřelým a ironickým, že zkrátka nešlo odolat. Korine se mi vysmál přímo do obličeje, natočil si to po svém a podle vlastních pravidel a povedlo se mu to nadmíru dobře. Škoda jen, že v závěru už to s tím smíchem trochu přehnal a že některé "vtipy" opakoval tak často, až ztratily úplně na věrohodnosti. A hlavně je škoda, že Selena se v půlce filmu zbalila a už se neukázala :-) Docela zajímavé překvapení, ale na víc jak 55% to po prvním shlédnutí bohužel nemá. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro ozbrojené polo, třičtvrtě i zcela nahaté slečny, ale to je jediné pozitivum, které jsem na snímku našel. Slečny se totiž většinou ztrácely v rozmazané tmě a tohle "umění" mi brzy začalo lézt krkem. Stejně tak i příběh o školačkám s Bohem v srdci, koksem v nose a sexem v bankovkách. Ve filmech o zbytečných lidech totiž očekávám tuny hlášek, vymazlený příběh a nějakou postavu, které bych přál přežít, ale nic z toho jsem tentokrát nedostal. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (22)

  • Ve scéně, kde gangster Alien (James Franco) hraje na klavír a zpívá písničku Britney Spears třem dívkám, mají dívky na sobě tepláky s písmeny DTF na zadních partiích. DTF je zkratka z "Down To Fuck", což je slangový výraz vyjadřující ochotu mít sex. (Aelita)
  • Natáčanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Florida. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama