Reklama

Reklama

Spring Breakers

  • USA Spring Breakers (více)
Trailer 1

Čtyři sexy středoškolačky se rozhodnou vyloupit fast food, aby měly peníze na krátkou jarní dovolenou. Jenže to je jenom začátek… Při oslavách v motelovém pokoji se zábava zvrhne a překročí zákonnou hranici. Dívky jsou zatčené a stanou před soudem… pouze v bikinách se ocitnou v soudní síni, kde za ně překvapivě zaplatí kauci nechvalně proslulý místní gangster Alien (James Franco). Alien vezme dívky pod svá křídla a začíná ta nejdivočejší jarní jízda, co pamatují. Na oko drsný Alien má i citlivou stránku, a tak si ho mladé školačky zamilují a vydávají se společně na prázdniny, o kterých se žádné z nich ani nezdálo. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Sakra ten film má něco do sebe. Vizuál je boží stejně jako herci a ten konec je prostě libovka. Naprosto chápu zdejší hodnocení, protože tenhle film se může člověku s řekl bych pohnutých smyslem pro vkus bud líbit a dát vysoké hodnocení, a nebo znechutit a dát nízké a nebo odpad! hodnocení. Já jsem jednoznačně ta první skupina.

na příspěvěk reagoval Lenina666

Lolos

Lolos (hodnocení, recenze)

I po skrz na skrz průzkumu, proč má tento snímek vyšší hodnocení než jedna hvězda, musím stále trvat na své skromné malinké hvězdičce. Vysvětlí mi někdo, proč by se mi tento "art" film měl líbit, i za předpokladu, že nesnáším neonové barvy?

na příspěvěk reagoval Othello, martess

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Rozplývate sa tu nad takou kravinou (rozumej celý film od začiatku až do konca) až to v hore hučí. Podobné sračky by mali nejako zakázať točiť.  Celý film je WOMBAT - Waste Of Money Brains And Time...

na příspěvěk reagoval Othello, Abes

Abes

Abes (hodnocení, recenze)

Dataminer

27.10.2013 17:19 Uhodil jsi hřebíček na hlavičku uživateli. Právě v tom je rozdíl mezi kokainem, který braly holky a potažmo vítězové a marihuanou, kterou kouřili G-ees a potažmo poražení.) A vůbec, naštve tě, že kdosi použije slovo art a ty kontruješ nesmyslností scén, to je zvláštní reakce. Děvenky rozstřílí dva tucty černých gangsterů za doprovodu upřímného vyznání jedné z nich, někomu z domova, o tom jak krásné prázdniny prožily, jak se všechny jako lidi změnily, jak teď vidí věci jinak. Povznášející zážitek, který z nich udělal nové lidi. Čili naprostý kontrast mezi tím co chápe divák resp. holky, a tím co si asi doma představuje babča. Pravda, trochu násilná forma, ale jestli tohle není alegorie pak už nevím co. Na internetech si můžeš najít spoustu interpretací SpringBreakers a ani jedna se nemusí blížit té tvé. A o čem jiné by mělo být umění, než o individuálním porozumění tématu?

Dataminer

Dataminer (hodnocení, recenze)

Hamaradža

Tvůj přístup k tomuto filmu se mi líbí. Musím sebekriticky přiznat, že při mém hodnocení svou roli sehrálo i podobné znechucení o kterém píšeš a tak je dost zaujaté. Kdyby se z mého pohledu film jasněji vymezil tak jak ho chápeš ty, tak bych se nebál dát vyšší hodnocení a možná že výrazně, ale právě problém vidím v tom, že to většina diváků (ti mladší) jako ty nevidí a naopak ta mládež to zobrazované pochopí špatně a vezme za vzor místo jako varovný políček po tváři. Proto jsem volil hodnocení z opačného konce, neboť takto případný divák u profilu filmu vidí mezi hodnocením ten rozpor - jedni vysoké a jiní nízké hodnocení - a je tak dostatečně varován, že může být buď hodně potěšen nebo zklamán. Každopádně díky, že mi to mé nízké hodnocení nevyčítáš :) a za tebe jsem rád, že jsi viděl film co se ti moc líbí.;-) 

Hamaradža

Hamaradža (hodnocení, recenze)

Dataminer

To že niekto udelil tomutotok nízke hodnotenie by som určite nikomu nevyčítal :) A kto nepozná rejžu tak môže byť skutočne sklamaný/negatívne prekvapený. Mne to skôr príde ako keď človek znechutený mladou generáciou a zapredanosťou médií sa rozhodne s akejsi mega-recesie natočiť film s najkomerčnejšími hercami, najkomerčnejšou hudbou a najkomerčnejším námetom aký sa asi dal vymyslieť a do morku kosti sa úmyselne utápa povrchnosťou, vymletosťou mládeže a ich primitívnym zmyslom života "Čo najviac zapařiť." Je to (podľa mňa) inteligentný film, silne a úmyselne sa vydávajúci za party sračku a na hodnotení vidno že sa mu to viac než darí. Mne sa to holt páčilo a to moc :) Aj keď hej, záver na štýl Chucka Norrisa bol trochu prehnaný :P Ale páčil sa mi kontrast rozstrielaných černochov s "I love you grandma" preslovom.

na příspěvěk reagoval Dataminer

Dataminer

Dataminer (hodnocení, recenze)

Hamaradža

 Máš samozřejmě pravdu o tom žádná. (i když zrovna zmínění Kill Bill je dělaný jako podsta sub žánru, kde ono zmíněné je jeho alfou-omegou a v pravidlech tohoto sub žánru - létání, zabíjení jen pohledem atd. :-) ) Problém je, zda to, že jde spíše o alegorii jak píšeš pochopí i cílová skupina diváků. Ne každý zná předešlá díla autora, aby to vzala tak jak to pravděpodobně bylo myšleno. Tu scénu jsem vypíchnul jen jako "třešiňku" na dortu pro ty, co v tom vidí art. V ní rozhodně nešlo o akčňák a snad ani o tu alegorii. A pokud v tomto byla nějaká alegorie co mi unikla, jsem otevřen přijmout návrhy co tak hlubokého se za těmi prdelkami v bikinách co vysřílý celý gang skrývalo. 

na příspěvěk reagoval Hamaradža

Dataminer

Dataminer (hodnocení, recenze)

Othello

Tak to hádáš sakra blbě chlape ;-) Nikde jsem nezmiňoval, že mé hodnocení souvisí s logikou filmu.. A dokonce jsem nezmínil ani slovo logika! Jen jsem se pobavil nad tím, že Alien to koupil hned a bikiny duo dokázalo to, za co by se ani Rambo nestyděl. To není o logice. --- Filmy až na vyjímky (remake, rebooty, prequel, sequel) hodnotím bez poměřování s jiným. A to i v rámci žánru, takže tvůj úsudek z mého hodnocení například z Now You See Me a tohoto díla je naprosto scestné. ;-) Kdybych to dělal jak jsi hádal, pak když to obrátím, tak na základě udělení jedné hvězdičky Spring Breakers bych musel ostaním filmům dávat 5 hvězd v základu. Ne teď vážně, ta závěřešné scéna může být cool opravdu jen když je člověk high. 

Dataminer

Dataminer (hodnocení, recenze)

nerdrage

To máš naprostou pravdu že u 99.9% filmů je podobný problém a v tomto s tebou naprosto souhlasím. A téměř vždy to podobně jako ty neřeším. A proč tady? No, nejspíš jsem to napsal proto, že mě v tu dobu vyprovokovalo to, že tento film někdo nazve jako art nebo polo-art. Vím že je doba, kdy se za umění označí i bílé plátno se skvnou uprostřed, ale takový film zakončit ještě něčím podobným...odvaha. Na druhou stranu s ohledem na cílovou skupinu dám na tvou radu a řešit to příště nebudu ;-)

Uživatel Dataminer smazal svůj příspěvek.

Hamaradža

Hamaradža (hodnocení, recenze)

Othello

Tá scéna nie je realistická ani logická, to je holt fakt :) Ale tento film nikdy realistický byť nemal, to je skôr alegória než akčňák. Rovno môžme začať vyčítať kill billu že v ňom ľudia skáču tri metre do výšky a vytrhávajú si oči prstami :)

na příspěvěk reagoval Dataminer

nerdrage

nerdrage (hodnocení, recenze)

Dataminer

Nevim, proč to tak složitě vytahovat zrovna u tohodle filmu, když je to problém 99.9% filmů, které existujou .)) Zkrátka tyhle věci se automaticky neřeší. Nikdy.

na příspěvěk reagoval Dataminer, Dataminer

Dataminer

Dataminer (hodnocení, recenze)

Pro ty, pro které je tento film tak super doporučuji, aby si vzali zbraň s jediným zásobníkem a šli navštívit gangstery. Samozřejmě při střelbě nezapomeňte mít vaši zbraň dostatečně vysoko nad hlavou tak, aby jste vůbec neviděli kam míříte. Nejlépe to bude fungovat, když onu zbraň předtím budete několik minut držet u ramen, než se k domu gangsterů dostanete. Nic nepřidá přesnosti jako ztuhlé rameno a ukazováček, zvláště když jste tak zkušení střelci jako běžné vysokoškolačky na kokainu, které mají zajisté ruce na držení zraně dostatečně naposilované. Prostě tak, jako naše slečny ve filmu. To vám zaručí, že nebudete ani škrábnutí, zásobník na 30 ran vám vydrží tak na 90 střel v automatickém režimu a vaši protivníci v početní přesile, ve svém známém prostředí, varovaní vaší předešlou střelbou a střílející na vás z šesti metrů budou padat jako mouchy. Na rozdíl od vás, protože budete mít růžovou kulku a neprůstřelné bikiny. Předpokladem úspěchu je samozřejmě i to, že se skvěle orientujete v cizím domě, ve kterém jste nikdy nebyly a víte že váš cíl se zrovna koupe. Bravo. Rozhodně vám nehrozí, že by jste skončili jako Alien. ;-)

na příspěvěk reagoval nerdrage, Othello, Abes

Illioplius

Illioplius (hodnocení, recenze)

Prsia majú dobré, to sa musí nechať. :) Však preto som si ten film pozrel. :D

Hamaradža

Hamaradža (hodnocení, recenze)

Saraph

Tam treba byť oboznámený s Korineho doterajšou filmografiou, slovné spojenie "Vyjebanie s diváckym očakávaním" je na mieste :) Toto neni nič prvoplánové projectX-ové aj keď sa to tak na prvý pohľad javí :)

Hem.m

Hem.m (hodnocení, recenze)

mArtinko5MB

:D :D.. Tak sorry, ale myslím, že by se ti stejně nelíbilo jak James Farnco kouří holkám tlumiče na zbraně (to není ždáný dvojsmysl on tam fakt kouří tlumiče na zbraně jako nějaké mužské přirození).. Jo a jinak teda trailer je podle mě shrnutý celý film.. :)

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

blahblah12

Na webu, stačí použít vyhledávač. ČSFD není warez server s výměnou odkazů.

(nic proti tobě, jen nemám rád tyhle dotazy - v kinech to ještě někde běží, udělej si výlet, pokud je vyhledávač příliš složitý)

na příspěvěk reagoval blahblah12

Uživatel iamdave smazal svůj příspěvek.

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Uz je na netu i Spring.Breakers.2012.1080p.BluRay.x264.DTS-HDWinG 11,84Gb :3 

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Autogram

Zřejmě je to napsáno ještě před samotným vznikem filmu, kdy tu byl jen prázdný profil. Buď už to takhle převzal nebo blbě pochopil nějakou tehdy ranou uniklou blbou informaci.

na příspěvěk reagoval Autogram

Autogram

Autogram (hodnocení, recenze)

Druhý tunajší obsah filmu od užívateľa bra je pekný anti-spoiler. Tak to vo filme vôbec nebolo.

Prečo niekto píše obsah, keď film nevidel?

na příspěvěk reagoval MartinezZ

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

uz je to venku :] 

 

Spring.Breakers.2012.RC.BDRip.XviD.AC35.1.D-Z0N3

1,26Gb obraz jak fik , zvuk a čj titulky ok. Uz sem to videl a super :3

Reklama

Reklama