Reklama

Reklama

VOD (1)

Artie a Diane souhlasí, že se postarají o svá tři vnoučata, když musí jejich až přehnaně starostliví rodiče odjet kvůli práci z města. Kolize nastane, když chování dětí z 21. století narazí na metody prarodičů ze staré školy. Dědečkovi Artiemu, který pochází ze staré školy a je zvyklý udílet příkazy, zkříží cestu rovnocenný soupeř. Společně se svou manželkou Diane si vezmou pod svá křídla trojici vnoučat, jejichž rodiče musí odjet pracovně mimo město. Kolize nastane, když chování dětí z 21. století narazí na metody prarodičů ze staré školy, mezi něž patří přísná pravidla, spousta lásky a staromódní hry... A právě umění se přizpůsobit nakonec stmelí celou rodinu dohromady. (HBO Europe)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (82)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dokud nedojde na moralizování na konci, je to vlastně celkem zajímavá komedie. Trochu jsem si myslel, že to bude zaměřená na to, že je zde starý chlap, co nemá dobrý vztah k technologiím, ale film se zaměřil na to, že je zde situační komika, která funguje. Je to hezké rodinné pojetí, které mě bavilo. Jenže jak říkám, pak se začne moralizovat, všechno se vysvětlí, hraje se na tíživou notu rodinné lásky a toho, co se udělalo špatně, a už je to jen obyčejný film, který se snaží vštípit nějaké poselství. Skvělým zjištěním je ale fakt, že Billy Crystal to v sobě pořád má. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Instantní hnůj. Snaha být vtipný za každou cenu je v tomto "spektáklu" téměř hmatatelná. Na matadory Crystala s Midlerovou je smutný pohled a to neříkám, že babičky obecně nemůžou mít znecitlivěnou mimiku po plastických operacích, jen si myslím, že ukazovat takovou hrůzu a přitom se snažit o nějaké poselství je jednoduše kontraproduktivní. I bez ohledu k této kontradikci není ve filmu v podstatě nic, co by šlo označit za polehčující okolnost. 20% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přišel jsem v pátek z práce a čekal mě doma decentní úklid. Pustil jsem si na to HBO a tam tahle rodinná komedie jak kdyby z Hallmarku vypadla. Hallmark ale už neexistuje, a tak tyhle kousky jdou přímo na HBO. Za těch 100 minut jsem vypulíroval byt tak, jako snad nikdy. Zároveň jsem ale zjistil, že celou dobu mi po boku stál dost nezáživný, nezábavný a děsně nudný film, který nezachrání jinak dobrá Marisa Tomei nebo výrazný Billy Crystal. Tady to je prostě jenom taková plážová pohodovka, která vůbec nic nenabídne, jenom zaplácne čas. A pakliže u toho filmu nebudete nic dělat, budete si řikat, že hůř ten čas už zaplácnout ani nešel. ()

Sharleen 

všechny recenze uživatele

Aj keď plná klišé, stále lepší priemer v amerických rodinných komédiách, kde bolo herecké obsadenie ozaj vydarené. Bette Midler a Billy Crystal boli dvojka, ktorej by som hneď uverila, že sú skutoční manželia a malí "spratci" nemali chybu. Príjemná komédia, pri ktorej som sa narozdiel od mnohých iných ani na chvíľu nenudila. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

"Čím som starší tým je tá zem nižšie." :-) Áno z telky sa na nás valí jedno klišé za druhý ,miestami aj trápnosť niektorých scén,ale to asi k rodinným komédiam už tak akosi patrí.Kto chce si pozrie a kto nie, tak vypne.Písať preto nejaké kritické komentáre je tu asi zbytočné.Každopadne v tomto filme je dobre vidieť kam tá dnešná "moderná" výchova detí vedie.Každý zápas detí končí remízou,aby nikto neprehral.Skoro ma vystrelo.Čo má tie decká potom motivovať ,keď neokusia chuť prehry a potupy od víťazov. Tak sme sa hrávali my, keď sme boli deti a nikto z nás neostal postihnutý.OMG. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Červenobílý maják, který je ve filmu vidět, se nachází v Harbour Town na Hilton Head Island v Jižní Kalifornii. (spiderpig)

Reklama

Reklama