Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adam a Michal, kamarádi z dětství, se po dvaceti letech vracejí do Šumperka, do města, odkud „utekli", ale kde stále žije jejich minulost. Michalova matka je mrtvá několik let, Michalův otec umírá v den jejich příjezdu. Přesto chtějí přijít na kloub tomu, zda byl otec opravdu zapleten do smrti matky, kterou našli utopenou v jezeru Krásno, a jakou roli v tom hrála jeho nová žena. Dvojice se rozhodne vzít spravedlnost do vlastních rukou a tím roztočí spirálu nezadržitelných katastrof... A to vše s nádechem jakési černé komedie, neboť film je plný absurdních situací (jak například najít na malém městě nájemného vraha?), osobních tragédií (situace podobná té, kterou ve filmu ztvárňuje devítiletý syn Ondřeje Sokola Adam, se skutečně stala) či vtipných momentů ze života (ano, ve filmu opravdu uvidíte polonahého Ondřeje Sokola). (Bontonfilm)

(více)

Videa (8)

Z natáčení  - Ondřej Malý, Karel Roden, Ondřej Sokol, Martin Finger, David Matásek, Michal Pavlata, Zuzana Stavná, Michal Suchánek, Jana Krausová, Jaroslav Plesl, Jan P. Muchow
Z natáčení - Ondřej Malý (herec), Karel Roden (herec), Ondřej Sokol (herec), Martin Finger (herec), David Matásek (herec), Michal Pavlata (herec), Zuzana Stavná (herečka), Michal Suchánek (herec), Jana Krausová (herečka), Jaroslav Plesl (herec), Jan P. Muchow (skladatel)
D: čeština
14:00

Související novinky

Startuje BEST FILM FEST

Startuje BEST FILM FEST

10.07.2014

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a Mat pořádá od 10. do 16. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama