Reklama

Reklama

Cai shen ke zhan

  • Hongkong 財神客棧 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Socha bílé nefritové bohyně je ukradena z císařského domu a její ochránci jsou zabiti. Po její stopě se vydávají dva policejní kadeti, doktor a dvě sestry - zlodějky. Začíná výprava plná kung-fu soubojů, romantiky a boje dobra se zlem. (gootchy)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

DaeGurth 

všechny recenze uživatele

Film od člověka, který věří, že cesta za pokladem je dobrodružství, sranda jde udělat z čehokoli, chlapi se řežou a ženské milují až za hrob (nejen ženské, jak vidět). ()

karnifex 

všechny recenze uživatele

Lepší *** Mile naivní východoasijský humor, který mám rád, a i v tomto filmu mě několikrát dobře rozesmál. Je zde sice i dost slabších pasáží, ale celkově velmi příjemný snímek, který mi po většinu času udržel spokojený úsměv na tváři.. ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

Jojo, tento typ ťamanských parodií na kung-fu a podobně mě vždy rozesměje. Bylo tomu tak i zde. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušný úlet. Bláznivá komedie na styl Kung-fu Mely a Shaolin Fotbalu, takže pokud Vám podobný styl sedí, bude se líbit i tohle. Čekal jsem sice toho humoru o něco více ( Prvních 30 minut je poměrně intenzivních) potom mi přišlo, že se film věnuje spíš akci, která není úplně špatná, ale v tomhle přehnaném stylu mi sedí víc humor než akce, byť finále je solidní pocta kung-fu. 6/10. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Člověk jako já, tedy ten, který sjíždí kung-fu filmy po desítkách, musí docenit tuto originální a opravdu vtipnou taškařici. Nechybí tu ani dobrá akce, ani šílený humor. Herci si role užívají a režisér má poměrně jistou ruku, takže nevidím důvod ten film zatratit, vzhledem k tomu, že jsem se opravdu skvěle pobavil a od srdce zasmál. ()

Reklama

Reklama