Reklama

Reklama

Žabák Ribit

Trailer 1

Ribbit je žabák se závažnou krizí identity. Na rozdíl od ostatních žab nesnáší poskakování a má silný odpor k vodě. A díky tomu se cítí úplně ztracený. A protože musí najít jiný smysl svého života, vydává se spolu se svým nejlepším přítelem, létající veverkou, se vydává na cestu za svým pravým místem na tomto světě. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (15)

Pecan206 

všechny recenze uživatele

Vcelku nuda s prdlým příběhem, nicméně dceru to kupodivu v rámci možností bavilo. Žabák se rozhodne, že je zakletý princ, takže potřebuje polibek od člověka. Vydá s kamarádkou veverkou, která je do něho mimochodem zamilovaná na cestu : napříč celou džunglí. Čeká vás nudné dobrodružství společně se zvířaty, u kterých mnohdy skoro ani nepoznáte o co se jedná... Nakonec zachrání princeznu před otrávením, za záchranu chce polibek, jež mu samozřejmě nijak nepomůže, takže si s veveřicí dají najevo svou vzájemnou lásku a vrací se zpět. No jejich děti bych vidět nechtěl 😂 ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie fakt podpriemerné, ale naozaj to nebolo nič extra. Chápem, že Malajzia asi na tom nie je vo filmovej sfére na nejakej skvelej úrovni, ale tá animácia bola hodná tak prelomu tisícročí, a nie roku 2014. Sympatické priateľstvo a spoločné putovanie žabky a veverky vyplnilo celý príbeh, ktorý v podstate ničím nevynikal a dobrodružná atmosféra pôsobila dosť atypicky. Navyše mi v tom chýbal aj ten potrebný dôvtip, bez ktorého sa súčasná animovaná tvorba fakt nezaobíde. Nuž, ale snaha bola. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Náhodou mě to přišlo dobré. Teda jako pohádka pro děti, samozřejmě, ale v tomhle směru funguje opravdu dobře, příjemně se sleduje, je dostatečně barevná, děj taky nemá špatný a hlavní postavy si člověk prostě oblíbí. A ani to není moc infantilní, takže jsem u toho neměl co chvíli pocit, že už jsem z toho vyrostl a že nechápu, proč na to vůbec koukám. Velkým mínusem je tu slabá animace jak z nějaké starší hry a pak taky některé těžce polopatické dialogy (i na animák pro děti), do jisté míry vlastně i vedení příběhu, které sice dobře funguje v rozvoji hlavní dvojice, ale chybí mu větší propojení všeho, co se tu odehraje. K závěru, s příchodem lidí, přijde s dost nečekaným zvratem, který by byl naprosto skvělý, kdyby tam nebyl ten nonsensový flashback, shazující úplně celý ten svět. Ten scénář prostě má své klady i zápory a všeho je bohužel dost, takže na vyšší hodnocení to určitě nevidím, ale jinak mi to špatně opravdu nepřišlo. 3* ()

marekbecica 

všechny recenze uživatele

Jako pohádka pro děti to asi může fungovat, animace sice není žádný Dreamworks, ale není to tak hrozné. Co mi vadilo nejvíce byla do očí bijící nerealističnost. Hlavní postavy jsou šípová žába (ve skutečnosti měřící 1-6cm) a poletucha (která je ve skutečnosti minimálně 10x větší), ale ve filmu jsou oba stejně velcí. Žáby se pohybují pomalu, veverky zase velmi rychle, no ve filmu jsou stejně rychlí. A co třeba leopardí mláďata skákající vysoko v korunách stromů? Dále je tu netopýr, co chce sežrat jedovatou žábu, tedy po tom, co si s ní 5 minut povídá. Nebo krokodýl, který má také zálusk na několik cm velkou žábu a samozřejmě svůj útok musí také ohlásit 5 minutovou řečí (režisér asi nikdy neviděl lovit krokodýla). Vypadá to jako kdyby si brali inspiraci z akčních filmů - "já vím, že tě můžu okamžitě zastřelit, ale nejdřív ti vyložím celý můj plán a potom tě nechám utéct". No a aby toho nebylo málo, tak žába a veverka se do sebe zamilují (evidentně je veverka jediné zvíře, kterému nevadí žabí jed). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasický moderní animák, který má celkem hnusnou animaci. Když nic jiného, alespoň se tvůrci snažili o to, aby měli zvířecí postavy zajímavý vizuál a alespoň mluvily s přízvuky různých národností a tím trochu zaujaly. Je to ale takové hop sem, hop tam a nic moc to divákovi nedá. Pro děti jsou zde ale asi celkem zajímavé postavičky. Šílenství z toho ale pravděpodobně nebude. ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama