Reklama

Reklama

Odsouzenec

(amatérský film)
Krátkometrážní / Drama / Komedie
Česko, 2010, 18 min

Recenze (5)

netWoor 

všechny recenze uživatele

Úvodem je třeba přiznat, že Woody je na mě příliš velký intelektuál a nemusím ho. Stejně tak uznávám, že Lukáš to s kamerou umí. Bohužel, jak již jsem napsal k minulému jeho filmu, ty čtený pasáže neunesu, ta intonace je hrozná. Taky neunesu poldu v českým dresu coby francouzskýho četníka, celkovou nudu a prázdný kecy (ty jsou ale asi Woodyho). Z herců neherců hraje jen hlavní hrdina, ale spíše divadelně než filmově. Co je povedený závěrečný rituál nevím, pravděpodobně to, co mi trochu připomínalo Landovo Tajemství. Konec jsem vzhledem k mé nízké inteligenci ani nepochopil ... ale .. neztrácím optimismus a najdu něco dalšího ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Super cernobily vizual, atmosfericky nasvicena odsouzencova mistnost a povedeny finalni ritual, jinak ale rozhodne nejslabsi a nejnudnejsi kousek rezisera. "Otce, myslite, ze je jeste cas obratit se na viru?" "Ted, v tuto rocni dobu? Tezko!" 4/10 ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Woodyho Allena zbožňuju. Takže co bych mohla uvítat víc než amatérský film na námět jeho výborné povídky. Byla jsem zase celkem spokojená, ale musím se přiznat že jsem se malinko nudila. Přesto že mě docela dostal konec, tak tam byli pasáže, které byli až příliš zdlouhavé. Nicméně role kněze to pěkně opepřila, a mě jako fandu Masnerových snímků potěšila. Přesto že Odsouzenec se nestal mým nejoblíbenějším z tvorby Lukáše a spol.,budu plna očekávání co přinesou další tyto filmy. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama