Reklama

Reklama

Hloupá pohádka

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Do jednoho království zavítal drak. A jak už to tak bývá, měl hlad. A ten hlad chtěl zahnat obědem připraveným z princezny. Jaké překvapení, že král nebyl z této varianty příliš nadšen. A tak se jal společně se svým rádcem, jemuž se pro jeho schopnost přinášet pouze špatné zprávy ve vyšších kruzích přezdívalo Katastrofiól, kouti pikle proti hlady traumatizovanému draku. (Snorlax)

(více)

Recenze (4)

sator

všechny recenze uživatele

Pohádka byla natočena v r .1984 ale, neodvysílána a smazána.Po r.1989 byla zrekonstruována z nesestřihaných materiálů. scénář: Luděk Nekuda Tuším že se zachovalo jenom těch 11 minut, co jsou na YouTube...🙄 ()

martins 

všechny recenze uživatele

Pokud se jedná skutečně o pohádku, kde Jiří Císler hraje krále a Miloš Kopecký hraje jeho sluhu, tak je to v pořádku, pohádka určitě existuje, krátká ukázka byla uvedena v pořadu Úsměvy Luďka Nekudy v roce 1997. ()

Reklama

vinducha 

všechny recenze uživatele

Pánové Kopecký a Císler si po ránu dali nějakou šmakuládu a podle toho to pak dopadlo , to je teda jízda , teď když sem to viděl , tak už se nedivím , že to po natočení komančové zakázali a vypuštěno to bylo 1x znovu až po 10 letech. Pan Nekuda psal scenář taky pod vlivem nějakého býlí nebo extraktu , úlet notný. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Pohádka odporující svému názvu. Kopecký v roli Katastrofióla je bezkonkurenční, koneckonců Nekuda ji psal pro něj. Toto obsazení je naprosto neporovnatelné s tím, které se nedopatřením ocitlo na výběru Supraphonu s názvem To nejlepší z televizního humoru. Dovolím si oponovat satorovi, pohádka byla v roce svého vzniku odvysílána, pouze jednou a to v rámci Studia Kamarád, v neděli dopoledne. Se zbytkem jeho prohlášení souhlasím. ()

Zajímavosti (1)

  • Pohádka byla natočena v roce 1984, ale nikdy nebyla odvysílána a byla smazána. Po roce 1989 se zrekonstruovala z nesestříhaných materiálů. (sator)

Reklama

Reklama