Reklama

Reklama

Bad Kids Go to Hell

Trailer

Obsahy(1)

Šesť študentov súkromnej strednej školy sa na jedno temné a búrlivé sobotňajšie popoludnie ocitá vo väzbe. Počas svojho osemhodinového uväznenia sa päť zo šiestich detí stane obeťou hroznej "nehody", až nakoniec zostane nažive iba posledné. Potom, čo väčšina z týchto zbohatlíckych detí odíde do večných lovisk, príbeh pokračuje sériou vtipných a šialených zvratov. Prišli duchovia prestížnej Crestviewskej akadémie konečne potrestať najhorších a zdanlivo nedotknuteľných výrastkov? Odpoveď nie je jasná, ale jedna vec je istá: peniaze ich oteckov tentokrát nezachránia ani jedno z detí... (figliar)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na horor málo hororové, na komedii málo úsměvné. Bylo tu pár momentů, které měly něco do sebe a bylo tu i pár hezkých holek, ale celkově to na mě dojem neudělalo. I proto, jaký v tom byl občas zmatek. 30% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Jsem rád když vidím takovou bandu pak se těším ale když stojí film za prd je to akorát zklamání ale s tím opět já nic nenadělám. Sice padaly jako hrušky a mělo to své zvláštní kouzlo ale nikdo se ho pořádně neujal škoda. ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Na začátku se sjíždí studenti, kteří jsou poškole. Skupinu studentů odvede učitel do studovny/knihovny kam je zavře, samozřejmě je ve škole i školník. Studenti si o sobě vypráví "příběhy". Neboli začátak jak z Breakfast Clubu. Změna příjde, když sexy zrzka udělá striptýz a nakonec tam tančí jen v sukýnce (pro mě nejlepší scéna z filmu). Potom už příjdou jen vraždy hodně podobné jak z Nezvratného osudu. Herci jsou nesympatičtí snad až na tu zrzku, příběh není taky nijak zajimavý a konec je docela blbý. Spíš sem se nudil než bavil, trochu to ale zachraňuje muzika. Za mě 30%. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pohodový, teenagerský light-horor o niekoľkých študentoch, ktorí sa v jedno upršané sobotné popoludnie ocitli po škole. Šíria sa tu však miestne fámy o duchoch a prekliatí, o čom sa onedlho presvedčia na vlastnej koži, keďže sú postupne likvidovaní zvrátenými nehodami. Film je adaptáciou údajne slávneho rovnomenného komixu a hoci nepredstavuje nič výnimočné a v subžánri školských hororov šmrncnutých čiernym humorom sa určite nájdu lepšie kúsky, dokáže zabaviť a predpokladám, že u teenagerov môže vďaka modernému spracovaniu a sexy nádychu zabodovať aj výraznejšie. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Zvláštně pojaté. Chvílemi je to i napínavé, ale pak tam skočí naprosto nesmyslná scéna, která to celé krutopřísně degraduje. Mohlo z toho být opravdu slušné komediálně-hororové představení. Nestalo se tak. ()

Reklama

Reklama