Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od děsivého tvora Chupacabra, který v Portoriku vysává krev kozám, po proslulou tajnou vojenskou základnu v Nevadské poušti. Tohle jsou ty nejdramatičtější příběhy z celého světa, které zpochybňují vše, co jsme si až doposud mysleli, že víme o UFO a mimozemšťanech. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Moje hodnotenie je na základe videného dielu Alien Encounters: Revealed, takže po pozretí ďalších dielov (ak niekedy pozriem) možno hodnotenie ešte upravím..... Pozrel som si diel Ruský Roswell a ten je o špetku slabší, ale hodnotenie ponechám (4.3.2018). ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Nevím z kolika dílů se tenhle seriál skládá, ale já viděl prozatím dva a oba mě, jakožto člověka, který na tohle do jisté míry věří, hodně bavily. Díl "Jak funguje UFO z pohledu fyziky" je šílený a líbí se mi, jak se snažíme na všechno přijít lidským rozumem, přičemž vysí nad těmito věcmi neskutečný otazník a realita může být zcela odlišná. Ty odpady dali věru velcí skeptici. ()

mackyns 

všechny recenze uživatele

Zatial som videl len Chupacabru a aj keď si autor myslel, že sú ľudia ktorí to budú pozerať asi úplne blbí tak sa dá na hláškach toho "ufológa" slušne zabaviť. Niečo na ukážku: "ako sa može zviera bez vrtule alebo trysky vznášať vo vzduchu - opäť veľmi podivné" alebo "niektorí mimozemštania majú červené oči, takže keby nemali slnečné okuliare boli by medzi ľuďmi hneď nápadní" a vďaka tomuto dávam 1*. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Netuším, proč celý dokument z roku 2010 vypadá, že se vyrobil v roce 1991 (Nick Pope vypadající o 20 let mladší než v současnosti, otřesná kvalita obrazu u některých rozhovorů, dámy s trvalou, oháklé příšernými hadry z 90. let, atd.). Záhadu vidím i v tom, proč jsou divákům předkládány fotografie mrtvých mimozemšťanů u tématu "ztroskotání UFO", když je přitom všeobecně známo, že minimálně polovina z nich jsou roky odhalené hoaxy, které by do svého dokumentu nepoužil ani ten nejzoufalejší amatérský ocas na youtube. Skladba hostů je také otřesná, tu nějaký vyšinutý očitý svědek, který vlastně řekne úplné hovno, tu někdo, kdo tvrdí, že ho unáší mimozemšťané z 12. patra poschoďového domu v centru New Yorku, tu nějaký ten ufolog, tu britský ministr obrany s fetišem na mimozemšťany a tu jeden "vědec", co předkládá tak stupidní argumenty, že teorie o mimozemšťanech ihned nabývá reálné podoby. Dokument je ztvárněním na začátku 90. let, kde čumíme z bezprostřední blízkosti na ksichty mluvících s příšerným pozadím a posloucháme minutové nutné monology, prokládané stále se opakujícími záběry jedné laciné animace nebo videa. Musel jsem se třikrát štípnout a ujistit se, že na konci titulků je skutečně římskými čísly napsáno MMX a ne MCMXCI. Otřesný jak po filmařské stránce, tak po informativní. 20% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama