Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Webseriál zo sveta Fallout berúci si inšpiráciu z prostredia tretieho dielu a "New Vegas", v ktorom sa stretávame so skupinkou wastelanderov – závislakom na Nuka Cole Twigom (Zack Finfrock), bývalou otrokyňou Scarlett (Tybee Diskin), ghúlom Benom (Aaron Giles) a ďalšími. (Melios)

Recenze (24)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Povedená adaptace této kultovní hry (hrál jsem ji již dávno a ne nijak dlouho). Jde vidět, že se jedná o vyloženě fanouškovský seriál jak o něco s obrovským rozpočtem. O to víc se dá hodnocení nadhodnotit. Děj je vcelku povedený a délka dílu od 10 minut do 17 je dostačující. Obě série se povedly, ale 4* mi přijde hodně kvalitní hodnocení a tak dávám silné 3*. ()

HDeer 

všechny recenze uživatele

Na to, že ide o ne-profitovú záležitosť, musím uznať, že Nuka Break je celkom kvalitne spracovaný web seriál. Kamera aj vyobrazenie sú autentické a na pôvodnú hru sa veľmi podobajú. Treba však podotknúť, že herci okrem bad-ass rangera sú veľmi chabí, občas im dokonca nerozumieť. Tvorcovia sa viditeľne snažia zo seriálu urobiť niečo viac, ale nezvládajú to. Nezmyselné prenasledovanie nejakej otrokyne? Myslím, že pôvodné ponevieranie bolo predsa len lepšie. ()

Reklama

Melios 

všechny recenze uživatele

Milé prekvapenie zo strany fanúšikov. Na svoj rozpočet dokázali natočiť fajn seriál o parte k neskúsených vyvrheľov, ktorí si nežiadajú nič iné len pokoj. Na svoj nízky rozpočet je to prekvapivo prepracované. Kulisy vyzerajú presvedčivo, zbrane, obleky a vybavenie, nevyzerajú vôbec lacno. Ak toto malo rozpočet len 200 000 dolárov tak ja som John Rambo. Ako fanúšik Fallout New Vegas považujem za povinné, aby si to pozrel každý fanúšik Falloutu. Skrátka perfektná krátka post-apo/road trip show na štýl Firefly od fanúšikov Falloutu stvorená pre ďalších fanúšikov. Seriálu dokonca požehnali tvorcovia New Vegas a tretieho dielu, niektorí si tu aj zahrali, na počesť tohto seriálu pridali do hry zbraň a k tomu všetkému vývojári fanúšikov pochválili, že odviedli skvelú prácu. Jedným slovom, úspech. Čo viac si priať? Neviem. Čo tak tretiu sezónu? 80% a Známka: B ... ()

SmartK8 

všechny recenze uživatele

Výborná první série z prostředí Fallout. Na velikost rozpočtu neuvěřitelně kvalitní prostředí. Herecké výkony by v porovnání s běžnými filmy mohli být lepší, ale nelze od fanouškovského web projektu čekat kvality zlatého plátna. Hodnotím proto v jejich kategorii a v té se jedná o naprostou špičku. A pro mě jakožto fanynku všech Fallout her je to hvězdiček šest. ČSFD dovoluje ovšem jen pět, takže za mě pět. Nyní je spojeno i v jeden krátký film: 47 minut ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Naprosta nuke bomba. Po uz tak vybornem, ale stale amaterskem pilotnim kratasu tvurci nasbirali pomoci kickstarteru velmi slusny rozpocet okolo milionu $ a mohli rozjet jeste o level lepsi web-serial. Tohle uz je naplno promakany projekt, ktery muze smele konkurovat beznym serialum, s hereckymi esy typu Doug "Faunuv Labyrint, Hellboy" Jones uz to navic skutecne brousi do profi sfery a nezbyva, nez doufat v eventualni celovecerni kousek. Serial potesi predevsim fanousky "Fallout:New Vegas", ze ktereho se cerpa nejvic a v jehoz prostredi se pribeh odehrava, potkame i par konkretnich lokaci a postav ze hry viz. okoli Goodsprings. Nejvetsi palec nahoru opet za precizni vernost predloze, prostredi, hudbu a naprosto lahudkove zpracovane ghouly, elitniho Desert Rangera a cool cameo Mysterious Strangera. Hodnocena prvni serie, jen tak dal... 10/10 ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Seriál je natočen na motivy úspěšné videohry "Fallout". (AngelusCZ)
  • Na základě tohoto seriálu a stejnojmenného krátkometrážního snímku Fallout: Nuka Break (2011) vznikla speciální zbraň Nuka Breaker, již oficiální autoři "Fallout: New Vegas" přidali do přídavku "Gun Runners' Arsenal". (P. J. D.)
  • Webseriál se natáčel v Nevadě. Tamtéž se odehrává děj PC hry "Fallout: New Vegas". (Mufuck)

Reklama

Reklama