Reklama

Reklama

Paul McCartney: Back in the World

(koncert)
  • USA Paul McCartney: Back in the World

Obsahy(1)

Sir Paul McCartney se svou nejnovější show už koncertoval po Evropě, slavný ex-beatle navštívil mimo jiné Mnichov, Vídeň a byl i Moskvě). Stejnojmenný dvojdisk přináší záznam vystoupení, které se v roce 2002 stalo největší americkou atrakcí svého druhu. Průvodní slovo bylo originální produkcí vystříháno, jednotlivé písně jdou za sebou v rychlém sledu bez jakékoliv vaty a posluchači se nestačí divit. Rockového ducha zachovává čtveřice doprovodných muzikantů, obstarávající spolu se svým šéfem tradiční nástroje, tedy dvě kytary, basu, klávesy a bicí. Repertoár je rozdělen do tří částí. Po energickém úvodu (končí "Your Loving Flame") je prostřední set proveden v akustickém stylu unplugged, Paul mnohdy zpívá jen za doprovodu akustické kytary (znamenitá melodie "We Can Work It Out") nebo klavíru. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Tohle není ani pořádný koncert ani pořádný dokument. Zůstává to tak na půli cesty mezi obojím. Zajímavostí je Paulova láska Heather. Pěknou písničku si jí složil Paule. Ona ti za to složila nejdražší rozvod v historii. Jednonohá modelka Lindu nenahradí. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tak tady je to bez debat. Když si může pod pódiem skotačit John Cusack, co bych si já nemohl dát plnou palbu? ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Paul se svojí slavnou Höfnerkou (a se svojí neslavnou Heatherkou:-), v doprovodu skvěle sehrané kapely, seká hity napříč celou svou kariérou, od Beatles, přes Wings, až třeba po tehdy aktuální krásnou písničku složenou speciálně pro svojí tehdejší manželku Heather Mills ("Heather"). Americké publikum mi sice přišlo jak sjezd pacientů s Downovým syndromem (Tom Cruise tam byl taky!), ale vynahrazují to všechny ty kozatý Američanky a Jack Nicholson, John Cusack nebo Michael Douglas. Uplynulo dalších 17(!) let a Macca jede dál. Legend. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Mezi diváky lze zahlédnout spoustu známých tváří - např. Jack Nicholson, Michael Douglas, Tom Cruise a Penelope Cruz, aj. (=woody=)

Reklama

Reklama