Tygrův příběh
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA / Japonsko, 2000, 77 min
Jun FalkensteinHudba:
Harry Gregson-WilliamsPlakáty
Se tímto snímkem k nám přicházejí postavičky z nesmrtelných knížek pro děti spisovatele A. A. Milneho: vedle Tygra jsou to Medvídek Pú, kamarádský Klokánek, bystrý leč nepoučitelný Králíček, hodné a skromné Prasátko, neodolatelně rozmrzelý Oslík Ijáček, moudrá Sova, starostlivá Klokanice a konečně Kryštůfek Robin, jejich člověčí kamarád a rádce. Tygrův příběh se soustředí na jednu z postaviček Púovy družiny: na Tygra a na jeho pouť Stokorcovým lesem. Tygr, který si připadá osaměle, pátrá po jiných tygrech, ale nakonec přijde na to, že jeho skutečnou rodinou jsou jeho přátelé: Klokánek, Medvídek Pú a další... (oficiální text distributora)
gouryella
Ac jsem jako dite medvidka Pu nemel prilis v oblibe, tento film me natrosto uchvatil a to i diky skvelemu ceskemu dabingu.(31.7.2002)
║Rozpočet $30miliónov║Tržby USA $45,554,533 ║Tržby Celosvetovo $96,159,800║(7.4.2010)
Marius
Po zhliadnutí Tigrovho príbehu chápem, prečo Disney ukončil produkciu 2D animákov.(8.8.2005)
gr8 escape
Slabší, a mizerně nazpívané (v češtině)(18.2.2008)
Webb
(Kinovýdělky v ČR: 4 192 061 Kč, počet diváků v ČR: 67 107)(17.12.2008)
Tomco
nevtierava rozpravka, ktora mi sprijemnila chorobu este na strednej, ked som frcal na HBO(2.2.2007)
Davies182
Takový průměrný příběh ze světa medvídka Pů. Nijak dobré a výjimečné to není, ovšem díky hyperaktivnímu tygrovi, který zde provádí všemožné skopičiny a obstojnému českému dabingu malé diváky k smrti rozhodne neunudí.(11.8.2009)
balba
Výborný nostalgický příběh , který není určen jenom dětem.(19.3.2007)
Aven
S námi tygry musíte číst mezi řádky:) Příjemný film i přesto, že už zdaleka nejsem cílová skupina.(22.11.2007)
prkalil
Tygr - ohromokouzlující světoun a hezák - chu-chu-chu-chůůůů!(27.10.2011)
Redswif
Asi poslední dobrý Medvidek Pú!!(9.2.2007)
Pajky3
Jo další fajn příběh ze stokorcového lesa, tentokrát v hlavní roli tygr a snaha ostatních zvířátek o pomoc. A jako pokaždé mě to bavilo.(1.1.2012)
DinoRaptor
Tygr - moje nejoblíbenější postava z medvídka Pú se dočkal svého vlastního filmu. S hledáním tygrovi rodiny mi to přišlo jako docela zajímavý nápad.(25.2.2006)
Mary19
Povedený film, ale příběhům medvídka Pú určitě více sluší kratší stopáž... 60%(20.2.2009)
VanTom
Když nad tím tak přemýšlím, tomuto filmu nemám co vytknout. Vezme-li člověk v potaz cílovou skupinu a až filosofickou jednoduchost světa Medvídka Pů, tak je výsledek nadmíru povedený.(13.2.2012)
EnneX
Jak tygřík hledá svojí rodinu. Výborný film, kde místo Medvídka Pů zaujímá hlavní postavení kouzelný tygr a o to více mě to baví. Dodnes jen nechápu, proč nevznikl film i o mé oblíbené postavě iáčkovi.(3.7.2009)
Wally
Medvídek Pu je pro mne společně s Garfieldem nejodpudivější hrdina animovaných filmů...jen pevně doufám, že to nikoho nenapadne cpát do 3D.(19.11.2010)
Fun3S
Ako animovaný komediálny rodinný film to pôsobí veľmi dobre. V dobe keď som to pozeral, sa mi to veľmi páčilo. Teraz tiež.(21.6.2008)
dracekt
Medvídek Pů j e kultovní postava, je to velice důležitý příběh pro rozvoj Vaší veškeré osobnosti :-).(18.2.2011)
| V kinech ČR od: | 31.08.2000 |
|---|---|
| Na DVD od: | 01.04.2001 Warner |
| Na levném DVD od: | 29.03.2012 Magic Box |
Související
- Medvídek Pú (2011)
- Slonisko a Medvídek Pú (2005)
- Medvídek Pú: Jaro s klokánkem Rú (video film) (2004)
- Prasátko a jeho velký příběh (2003)
- Medvídek Pú: Příběhy od srdce (video film) (2001)
- Medvídek Pú: čas svátků (video film) (1999)
- Medvídek Pú: Nejlepší dobrodružství (1977)