Reklama

Reklama

Útěk z planety Země

  • USA Escape from Planet Earth (více)
Trailer 2

Slyšeli jste už o planetě Baab? A věděli jste, že tam žijí zábavní modří ufoni, kteří mají dokonce svého národního hrdinu? Je to astronaut Scorch Supernova, expert na nebezpečné záchranné mise, u kterých mu nenápadně pomáhá jeho super inteligentní bratr Gary. Když na vesmírné stanici zachytí volání SOS z obávané planety Země, Scorch neváhá ani minutu a vydá se vstříc neznámému světu do hlubin vesmíru. Gary se ho snaží varovat, ale marně. Scorch se chytí do pasti a skončí v rukou lidí, kteří s ním nemají dobré úmysly. Garymu nezbývá nic jiného, než vymyslet dokonalý plán útěku z planety Země, aby zachránil Scorche a všechny své mimozemské přátele. (Mirius FD)

(více)

Videa (43)

Trailer 2

Recenze (105)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Asi to neurazí a koho to ještě neomrzelo, ten se i pobaví, ale mě už tahle animákovská šablona leze krkem. Pořád dokolečka ty samé rodinné zápletky, ty samé vtipné charaktery a jejich "nenucené vtípky", ty samé akce, emotivní chvilky.... Prostě výplach.. Když tyhle animáky začínaly, stálo to tolik peněz a úsilí, že si s tím tvůrci fakt pohráli a ledaskdy do toho dokázali vložit i nějákou tu myšlenku která přesahovala hranice rodinného animáku. Dnes už to jde tak snadno, že se z toho stala mechanická, tovární záležitost. Vtipný animák z pásové výrobní linky.... Jasně je to vtipné, relativně zábavné a uteče to jako voda, ale ........................ :/ ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle animák, je udělaný tak nějak napůl. Kdyby někdo z tvůrců, zašel do PIXARU a poptal se co a jak ( pořád nemůžu nějak pochopit, proč se některé společnosti prostě nespojí a nedělají na společných filmech - vydělaly by na tom podle mě všichni ) bylo by to určitě daleko líp zpracováno. Příběh je dětskej jak se dalo očekávat a animace je tak na hraně lepšího průměru. Slizkej plazivec a jednooká cholerička, se dětem na 99% budou líbit a generála ( už od pohledu hnusák ) samozřejmě nenávidět. Já si myslím že se z příběhu dalo vytřískat daleko víc a mohla to být dobrá nahrávka na případné pokračování. // - // Co jsem ve filmu celkem ocenil, byla future technologie ( nebo spíše emzácká ) A jak Gary opravoval ten Bluboniovej reaktor, tak detaily byly prostě hezky zpracované ( jak to do sebe pěkně zapadalo a atak ) -- Kdybych na tom byl v kině asi by mě ty prachy i celkem mrzely, ale na flash klíči od kamaráda ( hodně , ale hodně kvalitní kinorip - až jsem se musel přesvědčit že nekoukám na DVD ) se to dalo zkousnout. 3 hvězdy ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle pro mě bylo skutečně utrpení. Nejvýraznějším nedostatkem tohoto snímečku je to, že není ani malinko vtipný. Dokonce jsem si ho dopřál ve třech dimenzích, přičemž s výjimkou asi 2 až 3 scének jsem celou stopáž pozoroval dimenze pouze 2. Základní myšlenka příběhu byla rozhodně zajímavá a instruktážní video o životě na Zemi očima emzáků bylo také hrozně fajn a v podstatě také tím jediným vtipným. Příběh se velmi brzy přehoupne do sraček, ze kterých už se mu po zbytek stopáže nepodaří vyplavat. Všechny postavičky jsou hrozně nezajímavé a nudné. Vidím to tak, že se budu muset ponořit i s hodnocením hodně hluboko, protože tento počin je blbý snad v každém ohledu a nějaká pozitiva se dají vidět jen pod hodně tlustou lupou. Takže takový mírnější odpádek. Viděno v rámci Filmové výzvy. Film jsem dostal od uživatelky tatanapope. ()

kritiklon 

všechny recenze uživatele

No, pecka jako Toy story nebo Ice Age to není ale znám rozhodně dost animáků co jsou horší a mají mnohem lepší hodnocení. Já jsem se u těchto vesmírnejch příšerek celkem dobře bavil a klidně bych se podíval i podruhé. No je pravda že to zatím nemá ani 1500 hodnocení tak uvidíme časem. Ale rozhodně další rodinný Sci-fi co mě určitě neurazí a na který jednou rád mrknu s děckama. 3* za 64% ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

výborná pohádka,co jí trochu kazí průměr je,že je plná ironického humoru,který bohužel většina lidí ani nepochopí,ale kdo má tenhle humor rád by jí měl rozhodně vidět.Je zajímavá,pěkná,vtipná a rozhodně nebude pohoršovat děti jelikož právě tenhle humor nejspíš vůbec nepochopí,ale ani děti se u ní nudit nebudou.Byla jsem na ní v kině a upřímně asi 90 % divaků nepoznalo vtip,to byl ale klídeček :D konečně jsem si jednou užila film bez toho,aby mi do toho někdo vydával nějaké zvuky.Prostě výborná ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Režisér Tony Leech a filmový producent Brian Inerfeld žalovali The Weinstein Company, protože se jim nelíbilo, že mají dostat je 20 % zisku. (Terva)
  • Jedná se o první film od společnosti Rainmaker Entertainment, který byl v kinech uveden ve 3D rozlišení. (Cheeker)
  • Film byl produkován již od roku 2007. Kvůli soudním sporům však byl dotočen až v roce 2013. (Terva)

Reklama

Reklama