Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co je obviněn z pokusu o vraždu Raikageho, je Naruto poslán do vězení Hózukidžó. Vězení už po generace patří rodině současného velitele Muie. Ten a vůdci Travnaté vesnice se snaží využít Narutovu čakru coby džinčúrikiho k otevření Krabičky splněných přání, protože ji chtějí použít jako zbraň a ovládnout svět. Jenomže je to všechno tak jednoduché? (Zíza)

(více)

Recenze (19)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Asi tak... dějově je to strašný fail, i když se to na konci snaží nějakym způsobem ospravedlnit, tak je to pořád ta největší scénáristická hloupost století :) Ale v Naruto filmech děj raději neřešit, jelikož to jsou stejně všechno fillery, takže to nemá žádný dopad na aktuální dění v anime. U filmů mě nejvíce může zaujmout kresna, animace (které jsou povětšinou vždycky výborné, díky o dost vyšším produkčním nákladům) a hlavně akce ! Jo a nesmí to být nuda k posrání .... akce je tu doopravdy dost, a dokonce ani v první půlce jsem se poté, co jsem zkousl fail na začátku nenudil. Verdikt zní: Fanoušci stopro, ostatní určitě taky (ti nebudou řešit začátek) ! ()

Illuminare 

všechny recenze uživatele

Již 5. Naruto Shippuden movie nemá moc čim překvapit a tak to vypadá, že všechny karty jsou na stole již po 20-ti minutách. Klasika, záporák chce ovládnout ohromnou sílu a ovladnout svět. V tomto případě jde o skříňku splněných přáních, která ke svému otevření potřebuje čakru Devítiocasé. Ovšem po jejím otevření žjišťujeme, že přeci jen tu je malé eso v rukávu a díky tomu se zaslouženě dočkáme pořádné řežby, jak sme u Naruta zvyklý. ()

Reklama

JanFit 

všechny recenze uživatele

k mému hodnocení je třeba dodat, že dvě hvězdičky patří soundtracku, který je dokonalý... škoda že zbytek už tak ne... snad nejnudnější a opravdu směšný Naruto film ze všech ( co se postav a příběhu týče ) - seriál a mangu naprosto miluju, ale tohle dílo by se mělo stydět, že má ve jméně právě Naruto :( ()

Free_player 

všechny recenze uživatele

Kvalita a koukatelnost Naruto filmů jde pořád dolů. Tenhle pátý Shippuden film je vyjímkou porávnáváme-li ho s předchozím, kterej byl opravdu hrozně nudný. Možná kromě konečné 15minutovky, kdy se alespoň něco děje a můžeme vidět dokonce i nějaké ty bojové scény ... jinak je to celkem taky otřesných 108 minut ničeho. Nechápu jak Kishimoto může vymýšlet takhle bídný filmy, když námětů na lepší podívanou je hromady ... Proboha stačí se jen podívat na mezery v seriálu nebo vyplnit nějaké velké události, které v anime ješte nebyly. Prostě to pro příště každopádně chce víc bojových scén, zahrnout víc vedlejších postav nebo odkrytí minulosti hlavních postav ... opravdu to nechápu. Naruta zdobily bojové scény a dobře propracovaný děj tak proč v tom nepokračovat i ve filmech ? ()

Jacques-ds 

všechny recenze uživatele

Jasně, film prakticky vůbec nezapadá do hlavní dějové linie, ale co taky od filleru čekat, že? Pokud s tím člověk dopředu počítá, tak se může i královsky bavit jako já. O děj v podstatě ani nejde (ten už je jak přes kopírák) ale o to, že člověk uvidí v akci Naruta, Beeho a další a v tomhle případě to funguje přímo skvěle. Japonci opět přehánějí, jak je u nich zvykem, až to hraničí se šílenstvím - postavy očividně dokáží bojovat i bez střev a dalších zbytečných orgánů, ale zřejmě jen dokud jim z těla nevyprchá adrenalin, pak se hroutí a najednou umírají. Každopádně výtku bych měl ke zbytečně "obětavému" a romantickému konci, který nezapadá ani do takto přehnaného filmu. Méně je někdy více. Přesto všechno může být fanoušek Naruta spokojený. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama