Reklama

Reklama

How the Grinch Stole Christmas!

(TV film)
Trailer
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný / Muzikál / Fantasy
USA, 1966, 26 min

Předloha:

Dr. Seuss (kniha)
(další profese)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Hodně se mi líbila hraná verze, přece jen mám rád Jima Carreyho, ale musím uznat, že i ta kreslená, krátká, má stále hodně co do sebe. Třeba to, jak se Grinch pohybuje to je krásně kresleno. A do toho všeho hlas Borise Karloffa, který nezklame ani ve chvíli, kdy nevidíte jeho obličej. Za mě animovaná paráda. ()

ZIASystems 

všechny recenze uživatele

Vánoční animovaná klasika o bytosti jenž tolik nenáviděla Vánoce, že se je rozhodla zkazit i ostatním. Boris Karloff, známější spíše jako představitel Frankensteina, čte příběh o Grinchovi, který převlečený za Santa Clause krade Vánoce do poslední ozdobičky. A samozřejmě se na konci trapně napraví, brek. Ale i tak je to veselé... ()

Reklama

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Nevím jak ostatním, ale mě se remake z roku 2000 vcelku líbil, byl jsem proto zvědav i na původní materiál, ze kterého se vycházelo. A musím uznat, že je právem tento ani né půl hodinový filmeček zařazen do americké vánoční klasiky. Mám rád vánoční filmy, mám rád USA, mám rád animáky a hlavně mám rád Grinche a tento film. Není to ale pořád na maximum, myslím si ale i tak, že když dám čtyři hvězdičky, že filmu neubližuju. Hezké vánoční zpříjemnění. Hodnotím 80% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

GRINCHe(2000) kterýho hraje Jim Carrey jsem viděl několikrát. GRINCHe(2018) jsem taky viděl. Tahle stará klasika, která běží třeba i na obrazovce v Sám doma(1990) mi ale pořád unikala. Konečně mám tenhle GRINCHovskej rest dohnán. A samozřejmě nemůžu jinak než hodnotit 5hvězdami. Boris Karloff jako vypravěč byl skvělou volbou. Ikdyž i náš Z. Svěrák v GRINCHovi(2000) je taktéž výbornej. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Pokud jste se někdy ptali, co je to za animák, který chvilku běží ve filmu Sám doma, tak tady ho máte. Povedená pětadvacetiminutová taškařina o Grinchovi (známém spíše z poněkud delšího remaku). Zajímavé je, že postavu, která je věnována zejména dětem, dabuje hororový klasik Boris Karloff. Ale hlavně tento fakt mě k filmu přilákal a líbil se mi. Stejně jako Vincent Price čtoucí verše Poeova Havrana. Pěkná televizní pohádka s ještě hezčím příběhem. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama