Reklama

Reklama

Fat Head

všechny plakáty
USA, 2009, 104 min

Režie:

Tom Naughton

Scénář:

Tom Naughton

Kamera:

Tom Naughton

Hrají:

Tom Naughton
(další profese)

Obsahy(1)

V roce 2004 přišel americký dokumentarista Morgan Spurlock s dokumentem Super Size Me, ve kterém předvedl důkaz, že fast food restaurace jsou velmi škodlivé pro lidský organismus. Ovšem realita může být trochu někde jinde. Američan Tom Naughton se proto rozhodl, posvítit si na to, jak to ve skutečnosti je. Po vzoru svého kolegy se rozhodne udělat podobný experiment za použití zdravého rozumu. (SaNcHeZ_cz)

(více)

Recenze (4)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Zajímavý způsob, jak reagovat na dokument. Rozhodně doporučuji všem, kteří viděli Super Size Me. Hlavní aktér tu totiž dokazuje, že ne vše co se divákovi ukazuje, je tak úplně pravda. Zároveň navíc navrací důraz na zdravý rozum, za což si tento jinak normální dokument zaslouží svoji čtvrtou hvězdu. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

"Super size me" nejak extra nemusim, ale tento protipol ma sral mozno este viac... par zaujimavych myslienok, ale prevedenie je otrasne... ()

Quizzie 

všechny recenze uživatele

Tom Naughton ukazuje zajimave nazory a klade otazky, ktere zustanou v hlave jeste dlouho. Provedeni dokumentu je ale prehnane a vetsinou i nevkusne. Misto argumentu se nekdy uchyluje k zesmesnovani druhe strany. Diky tomu dokument misty pusobi spis jako dalsi konspiracni teorie, nez seriozni vyzkum. Navzdory tomu me to primelo k dalsimu zkoumani a premysleni nad problematikou, coz za tri hvezdy stoji. ()

Reklama

Reklama