Reklama

Reklama

Eega

  • Indie Naan Ee (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Po tom, čo ho sok v láske chladnokrvne zavraždí, vracia sa mladík Nani späť na svet ako reinkarnácia muchy. Jeho cieľom je uskutočniť krvavú pomstu. (sochoking)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Moucha (2012) je pravděpodobně nejlepší film s názvem Moucha. Ať si nějakej Cronenberg říká, co chce, na mistra z bollywoodu "SS" Rajamouliho nemá! Tohle je příběh pomsty na který jsem čekal roky. Seveřan? Batman? Ale kdeže! Pravou pomstou je Moucha! Už mlčte caparti, budu vám vyprávět skutečný příběh: Byl jednou jeden týpek jménem NANI, který miloval holku. Jenže jedna parádní podnikatelská svině se ho rozhodla odgrádlovat. A teď se reinkarnoval v mouchu - zvíře, které nedokáže ublížit - ani mouše! Jaký je tedy plán!? Vyzbrojit se s těmi nejlepšími miniaturními zbraněmi a poslat zlého podnikatele do pekelného Helu, kam patří! Zábava pro celou rodinu. Nejlepší scény: Satanistický kněz, autonehoda zaviněná muškou, upálení, zloděj, tančení sekvence s vohnňostrojem, závěrečné titulky? Je toho sakra spousta. Film, který mi dal naději, že i v Bollywoodu se dá narazit na zakopané zlato. Společně s genitálním Robotem jde o nejlepší flik z této indické oázy. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ten zbytečně dlouhý úvod jsem si musel vyloženě protrpět (a jestli takhle vypadají klasické indické romantické komedie, které nesklouznou do jiného žánru, nevěřím, že by se mi nějaká mohla líbit), ale stálo to za to, protože to co nastalo po té reinkarnaci bylo skutečně něco. V tu chvíli se rozjel nesmírně kreativní, vtipný a zajímavě gradující příběh, který ze svého námětu vytěžil skutečně maximum a bavil mě pak až do samotného konce. Navíc i po filmařské stránce to bylo plné skvělých nápadů a jak režisér, tak i kameraman si s tím skutečně vyhráli. Jen teda ta neustále hrající hudba mi tam vadila (což vím, že k Bollywoodu patří, ale čeho je moc, toho je příliš) a občas i ty přehnané zvukové efekty, ale jinak jsem se bavil dobře a na typické bollywoodské scénáristické prvky už jsem si naštěstí zvykl, takže mi nevadí ani to, že je to strašně naivní a dokonce ani to, že ústřední záporák je pitomec a kdyby byl chytřejší, už by tu mouchu několikrát zabil. Klidně bych si to i pustil znova. Slabé 4* ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Neskutečně bizarní nápad – pomsta mouchy na člověku. Chvilkama horor (útočící ptáci posedlí zlým kouzlem), chvilkama legrace (muší posilovna), ale vždycky zábava. Když ve staré bajce myška pomohla lvovi, dalo se předvídat, že i myš může být někdy užitečná obrovitánské kočce. Ale jak může obyčejná nejedovatá moucha postupně dohnat k šílenství a likvidovat lidského protivníka, tak to vytrysklo z autorské fantazie, před kterou já jen smekám. Muší pomsta byla rafinovaná a stupňovaná. I když jí často šla náhoda hodně naproti a elektřina i elektrické spotřebiče jí snad přímo fandily. Nevadí, na to jak byla muška zábavná, si tuhle pomoc neživých předmětů zasloužila. Výtvarně skvělé a hravé. /2. 8. 2017/ ()

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Nejlepší detailní záběry jaký jsem kdy viděla( a to jsem už viděla i Ant-mana)! Po trikové stránce asi jeden z nejvymazlenějších indických filmů. Po dějové... No ty dvě věty v popisu děj plně vystihují, žádný zvrat se nekonal, ale o ten se zjevně ani tvůrci nesnažili, zde jde v první řadě o Mouchu a o její(jeho) pohled na věc. No a děj je až na poslední koleji. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Sám tomu neverím, ale skoro som tomu naparil fullku! Je to čosi neskutočné... Akčné, romantické, vtipné, dojímavé, napínavé. Hlavná dievčinka nádherná, padouch super zlý (s mega temným hlasom!). Na to, že je to (v skratke) o mladíkovi, ktorý ľúbi dievča, je zavraždený mocným a vplyvným sokom, reinkarnovaný do muchy s jasným cieľom zničiť soka (ehm...) je to nadupane akčné, to je najväčší plus. Po tej komickej stránke to napriek zjavnej snahe až tak nefunguje. Každopádne to radím hádam aj do top 5 najväčších filmových úletov. Stavím sa s Vami o čo chcete, že v najbližších rokoch v Amerike vznikne film podozrivo podobný tomuto. A ja sa na to teším! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Natáčelo se v indickém státě Andhra Pradesh ve městě Hyderabad. (Terva)
  • Film, ktorý beží v televízii počas toho, ako sa Sudeep (Kiccha Sudeepa) pokúša zaspať a popritom zápasí s muchou, sa volá Sivaji (2007). (Laslo)
  • Režisér SS Rajamouli řekl, že myšlenku na takovýto příběh mu vnuknul jeho otec již v roce 1998. V té době však počítačová grafika nebyla tak rozvinutá, a tak se rozhodl s natáčením počkat. (Terva)

Reklama

Reklama