Před patnácti lety se Edwin zapsal do klaunského tábora, aby si splnil svůj životní sen přinášet lidem smích, ale nikdo se nesmál. Díky ponížení na maturitním plese krutě celý tábor vyvraždil. Navzdory varování místního opilce, stařík Bonzo znovu otevřel tábor a novou třídu. Když je jejich zarputilý instruktor seržant Funnybone (Miguel Martinez) nalezen mrtvý, mění se plány na boj o přežití. (cezero)
ricci.s
Presne tak, KLAUNI v KEMPE sa MASAKRUJÚ. Myslím, že ten názov ani nemohol byť výstižnejší. Nízkorozpočtová hororová komédia / paródia / slasher s množstvom gore, ksichtov rozožratých kyselinou, vybuchujúcich či prepílených tiel, rozmlátených či prebodnutých hláv, rozmliaždených mozgov - a na čo netreba zabudnúť, je to veselé, je to erotické, je to morbídne, a je to predovšetkým neskutočne BLBÉ. Našťastie už od úvodných minút bolo jasné, čo môžeme od filmu očakávať a ako vážne sa to berie, a nejaký ten nadhľad mi ešte funguje, aj keď som sa pri tom zrovna neváľal od smiechu. Takže odo mňa "tupá" dvojka pre tupých klaunov.(20.1.2012)