Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinou romantické komedie, kterou režíroval známý americký komik Martin Lawrence a zahrál si v ní i hlavní roli, je uhlazený svůdník Darnell Wright. Ženy ho považují za šarmantního a neodolatelného a ostatně proč ne? Darnell je oddaný své matce, horlivý v práci a umí potěšit zástupy půvabných dam. Jenže jednou přece jenom padne kosa na kámen. Když se playboy, který dosud nikdy neslyšel od ženy slůvko „ne“, setká s okouzlující Brandi Webovou (Lynn Whitfieldová), pochopí, že tohle je žena jeho snů. Je ochoten udělat všechno pro to, aby získal její srdce, ale Brandi je hodně tvrdý oříšek. Za každou hru se platí a lásku od nenávisti dělí jen tenká hranice… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Martina Lawrence jsem nikdy nepovažoval za krále komiků, ale pořád je mi to názorově bližší než stylizace do neodolatelného playboye z Čokoládového města. Ale tak dobře, když ho všechny krásky chtějí, tak ho mají mít. Občas přitom proskočí vtípek, někdy je i povedený, ale pak přijde DRAMA! Za co, Pane Bože, za co? Vždyť já se chtěl jen trochu očima odreagovat a ušima pobavit. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Jako nebylo to vyloženě špatný začátek vypadal na hodně velkou kravinu ale jak to začalo byt napínávý a příběh už měl smysl moje hodnocení a nadhled se náhle změnily. ()

Reklama

Visáč 

všechny recenze uživatele

A Martin Lawrence Film. Starring Martin Lawrence. Executive Producer Martin Lawrence. Story by Martin Lawrence. Screenplay by Martin Lawrence. Directed by Martin Lawrence... Auteurská teória v "nigga" prevedení alebo zlý vtip? Ani jedno. To je iba Martin Lawrence in full progress. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama