Reklama

Reklama

Prozrazení

  • USA Brake
Trailer

Agent Tajné služby Jeremy Reins je držen v zajetí v kufru jedoucího auta. Musí snášet psychické i fyzické mučení, když se z něj teroristé pokoušejí dostat informace pro jejich komplot proti prezidentovi Spojených států... Agenta tajné služby Jeremyho Reinse (Stephen Dorff) čeká velmi špatný den. Probudí se do naprosté tmy, absolutně zmatený a dezorientovaný. Jediné světlo vychází z krvavě červených digitálních čísel, které mu tikají nad hlavou. Jeremy si rychle uvědomí, že je v průšvihu. Těžce se mu dýchá. Skoro se nemůže pohnout. A na jeho volání o pomoc nikdo neodpovídá. Pak uslyší zvuk motoru a vše mu začíná být jasné... je uvězněný v kufru jedoucího auta. Když jeho věznitelé odhalí své motivy, Jeremy si uvědomí, že ho nepustí, dokud jim nedá všechny detaily o "Roulette" - tajné lokaci, kam se uchýlí americký prezident v případě teroristického útoku... (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (54)

kingik 

všechny recenze uživatele

Prozrazení či spíše vyzrazení aneb co vydrží jeden unesený tajný agent, než by prozradil prezidentův úkryt teroristům. A vydrží vskutku hodně. Pobodaný hmyzem, postřelený anebo téměř utopený hlavu státu nepráskne, ani když mu mají zabít jeho nejdražší. Nejhorší na celém tom martýriu je, že je po celou dobu zavřený v pevné skleněné bedně umístěné v kufru jedoucího auta, ze které se není možné dostat. Na téměř devadesát minut jsem se (dobrovolně) se Stephenem Dorffem zavřel do stejně nehostinného prostoru i já jako divák a sdílel s ním ten klaustrofobický pocit, který si dopřál ve vlastní produkci po svém kolegovi Ryanu Reynoldsovi z filmu Pohřben zaživa.Na první pohled jsou si námětem tyhle dva snímky podobné, dokonce je tu menší narážka na herce z předchozího filmu, ale tenhle film je podle mě mnohem intenzívnější a vynalézavější, ačkoliv si některé motivy přebral a přepracoval je nebo i přímo vylepšil. Prostory bedny s jeho hlavní postavou neopustíme, i přes komunikační pokusy spojit se s vnějším světem prostřednictvím staré vysílačky nebo mobilu, až do závěrečné pointy, která diváky rozdělí. Jedny diváky naštve a druhé opravdu dorazí. Já jsem ten druhý případ. Stephen Dorff se ukázal jako skvělý herec a jistě už nebude závidět svému kolegovi, že se tam před ním tísnil. Vznikl za jeho přispění zajímavý a napínavý film, ve kterém nevíte většinu stopáže na čem jste, a ani nevadilo,že podobný námět se už ve filmu objevil. Jen chci upozornit, že film je zde podhodnocený bandou pitomců, kterých si nevšímejte. Mé hodnocení: 100% ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Celej film se odehrává v kufru auta a musí se nechat, že je to celkem zajímavej film. Dorff hraje fakt parádně, i v jeho situaci jedná logicky a vlastně i ten konec je povedenej, nechápu proč si místní stěžují. Má to celkem pěkné tempo, hudba je fajn, sem tam Dorff šmikne z úst slušnou hlášku, já jsem spokojený a s takovým koncem jsem vážně nepočítal. 8/10 PS: Nechápu místní dementy, kteří to furt srovnávají s Pohřbeným zaživa, oba filmy si jdou vlastní cestou. ()

Reklama

maverick10 

všechny recenze uživatele

Natocit film v jednom interieru s jednim hercem a minimem kulis, je kumšt. Jedine ceho se tonouci produkcni tym chyta je budovani tajemna kolem nepribehu. A ani to jim moc nejde. Stridani vysilacky a telefonu me s pribyvajicim pribehem zacinalo nudit a tak jsem si zacal hrabickama rejpat v pisku.... Behem hrabani jsem si rikal, ze zapletkou urcite bude jakesi cviceni agentu a ejhle mel jsem stejne pitomy napad jako scenarista o co vetsi prekvapeni, kdyz jsem se v sanitce dockal dalsiho kotrmelce v pointe pribehu. No a to mi dodalo kuraze, protoze jsem si uvedomil ze scenarista je jeste vetsi blbec nez jsme si mysleli. Logika jde stranou jen kdyz se to hodi do pribehu..... No alespon jsem si uhrabal ten pisek.... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Minimalismus, pečlivě budovaná atmosféra, docela solidní Stephen Dorff a den blbec. Agent Jeremy prostě bude chránit lokaci prezidenta děj se, co děj. I přesto, že si díky hrátkám teroristů sáhne na dno. A to doslova. Červené odpočítávání, minimum prostoru, stará vysílačka, mobil a zoufalé pokusy spojit se s vnějším světem. Dezorientovaný, postřelený, hmyzem pobodaný, téměř utopený Jeremy uvězněný ve skleněné bedně je v prdeli, jeho buchtě jde o kejhák, jeho kolegům zrovna tak. I když to vcelku odsýpá, divák se tu a tam přeci jenom začne poohlížet po svých hodinkách, náhle však přicupitá rozuzlení, které dokonale rozdělí diváctvo. Jestli ovšem přijde někomu pointa geniální, měl by urychleně zaběhnout k nejbližšímu lékaři. ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

Film tak spatnej, ze sem i po panakach absinthu nevydrzel vzhuru... na uvodnim plakatu je vrtulnik a pritom tam zadnej nebyl... stoji to za starou backoru a je to predvidatelny asi jako co se stane s flaskou vodky na Rusky svatbe. Film se snazi o neco ve stylu telefoni budky ale bohuzel to tady vubec nefunguje... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama