Reklama

Reklama

Je t'aime

Animovaný / Hudební / Fantasy / Sci-Fi
Japonsko, 2010, 12 min

Režie:

Mamoru Ošii
(další profese)

Recenze (4)

Kicune 

všechny recenze uživatele

Krátké anime v duchu Ghost in the shell (baset a slečna robot jako by vypadli z Innocence, nebo ne?) rámované krásnou písní od GLAY. Chytlavé a nemluvně výmluvné. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Extrémně funkční citová vykradačka, která těží z dobrého hudebního podkresu a smutného výrazu plémě basetů, navíc mě okamžitě donutila jít si hrát se svým psem a ověřit si, že ho z míčů zajímají jenom kopačáky. Na rozdíl od Macejka s Rudigerem sto jedenáctým viděno v přítmí potemnělého doupěte, a to díky Hannie, kterážto dala odkaz na video do diskuse. Budiž tedy Hannie blahoslavena na věky věků. ()

Macejko 

všechny recenze uživatele

Kvázi-apokalypsa, robotický anjel a malý ušatý psík, ktorý sa chce kamarátiť. V kombinácii s piesňou extrémne pôsobivé. Videné na Istrocone 2012 v prítomnosti producenta Mitsuhisu Ishikawu (áno, musel som sa pochváliť). ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Tento krátky film bol vytvorený na zákazku pre úspešnú japonskú rockovú kapelu Glay. Podľa slov producenta bola však pieseň napísaná až na mieru hotovému filmu. (Madsbender)
  • Štúdio I.G. Production, ktorého hlavným producentom je známy Mitsuhisa Ishikawa, bolo poverené vytvorením krátkeho animovaného filmu na základe štúdiového portfólia, ktoré zahŕňa aj kultový Ghost In The Shell. (Madsbender)

Reklama

Reklama