Reklama

Reklama

Perfektní shoda

  • USA Meet My Valentine (více)
Trailer

Obsahy(1)

Tom má rakovinu a umírá. Rozhodne se proto, že své ženě vybere nového manžela. Když jí chce udělat profil na seznamce, uvědomí si, že už ji nezná tak dobře jako dřív, a napadne ho to napravit... Thomas Bishop žije téměř spokojený život se svou rodinou. Je talentovaným malířem obrazů. Jeho žena Valentine je dodavatelem jídla na společenské akce. Její okolí ji podporuje v plánu, aby si otevřela vlastní restauraci. Když na to přijde řeč s Thomasem, tak on nesouhlasí a tvrdí, že je to na ni moc velké sousto. Je jasné, že se Thomas a Valentine odcizili. Valentine se svěřuje své kamarádce Brynn, že si už není jistá svými city k Thomasovi. Na stand-up vystoupení kamaráda Maca se udělá Thomasovi špatně a jde na vyšetření. Je mu diagnostikován nádor. Ví, že se tento druh nedá léčit a zbývá mu poslední rok života. Tak se rozhodne jednat a najít své ženě a dceři náhradu. O své nemoci poví jen Macovi. Ten ho nabádá, ať to řekne i své ženě, ale Thomas odmítá. Společně s Macem vytvoří plán, podle kterého svou ženu dá na webové stránky pro nezadané. Tento tah jí vysvětluje tak, že s Macem vytváří projekt, kde bude využita skrytá kamera pro Macův spot. Valentine to nevadí a dovolí mu to. Když Thomas vytváří profil své ženy, nedokáže vyplnit její zájmy. A tak se o ni začíná víc zajímat. Čím víc tomu tak je, tím víc se znovu sbližují. Pozve svou ženu na kávu, zajdou spolu na bowling a postupně vyplňuje zájmy na profil. Valentine je náhlá pozornost muže příjemná, ale tuší, že za tím něco bude. Manželé si jsou stále blíž a blíž a po odcizení není ani památky. Když jednoho dne Michael, kolega, se kterým otevírá Valentine novou restauraci, přinese celý promočený její mobil, který si zapomněla v práci, je Thomasovi jasné, že ji tento muž miluje. Zasvětí ho do svého plánu a svým pozorováním zjišťuje, že si jsou vážně blízcí. Není to pro něj tak jednoduché, jak si představoval. Pozve svou ženu na rande na sv. Valentýna a pojmenuje její novou restauraci po ní. Jeho žena je jím znovu okouzlena. Po společně strávené noci se Thomas zhroutí a přiznává, že je nemocný. Jeho plán nadále pokračuje a seznamuje svou dceru Phoebe s Michaelem... (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Co si budeme namlouvat, je celkem jasné, že tohle je film trochu prvoplánový, ale nemůžu si pomoct, mě to stejně dostalo. Zábavná linka a emotivní jsou zde v nějakém souznění, které mi prostě sedlo. Herci k sobě pasují, a i když je zde všechno špatně, tedy s hlavním hrdinou, tak stejně máte pocit, že není nic, co by se nedalo překonat. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Idea tohto filmu je veru chvályhodná, svojim spôsobom aj originálna. Akurát, že si také niečo nedokážem reálne predstaviť. Je to síce pekné, že Tom nechcel svojich najbližších po svojej očakávanej smrti nechať len tak napospas osudu, ale hľadať za seba náhradu už počas svojho života, kedy by sa mal snažiť žiť naplno každý jeden zostávajúci deň - to mi prišlo ako taký nonsens. Avšak, odhliadnuc od tejto (dosť podstatnej) záležitosti, to bolo celkom pozerateľné, a samozrejme veľmi senzitívne a patetické (čo sa dalo v podstate od samého začiatku očakávať). ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Příjemný romantický doják, který mi dal to, co jsem od něj očekával. Vadili mi jen dřevění herci a špatný dabing. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 7/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 7/10. ()

Reklama

Reklama