Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poslední film Whitney Houston přináší nadčasový příběh o rodinných poutech, úskalích úspěchu a o síle hudby. Překvapení soutěže “American Idol” Jordin Sparks se ve svém filmovém debutu představuje v roli Sparkle, mladé dívky, jejíž smělé plány se zdají nesplnitelné. Přestože ji její starostlivá matka (Whitney Houston) před nástrahami hudební branže varuje, Sparkle s podporou pohledného a ctižádostivého Stixe (Derek Luke) formuje společně se svými sestrami (Tika Sumpter a Carmen Ejogo) pěvecké trio, které má na repertoáru dojemné melodie, jež Sparkle sama píše. S nabývající slávou ale roste i riziko vzájemné žárlivosti, ztráty sebedůvěry a podlehnutí nebezpečným svodům. Ve vedlejších rolích strhujícího dramatu se představují Mike Epps, Omari Hardwick a CeeLo Green. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (24)

Trailer

Recenze (25)

fruitixx 

všechny recenze uživatele

Tak první komentář jsem ještě nepsal, tak doufám, že nikoho nesklamu. Ze začátku mi film tak trošku připadal, jako bych se díval na pozadí rodiny Jacksonových, ale podobnost je asi jen zdánlivá, jak se nakonec ukázalo a později jsem se i dočetl. Celý film měl být mimo jiné asi také k dodání síly Whitney Houston, která záhy po natáčení bohužel zemřela na předávkování kokainem. Jinak se ve filmu odehrávají děje, nejen ohledně drog, které jsou v životě neměnné, pokud se rozhodují lidé stejně. Každopádně stojí za to skouknout, nemám co bych vytknul. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ani ryba ani rak....ani hodnotné hudební drama stylu Ray ani laciná cheerleading komedie. Mám takové tušení, že tvůrcům šlo spíše o první z variant, ale nejsem si zcela jist, zda výsledek naplnil očekávání. Nebo by jsme se taky mohli bavil o labutí písni bohy obdařené Whitney Houston, která si z filmu nezvala pražádné poučení a nebo také o černé můře všech čestných předsedů Ku-klux-klanů státu Missouri. Hádám, že potěší milovníky blahých časů motown records, standardního diváka zřejmě neurazí a náročného bezesporu zklame.....takový chleba s máslem, ale bez salámu. ()

Reklama

MartinSTFC 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se díval jen kvůli Whitney. Bohužel, film jako takový mě absolutně nezaujal a Whitney v něm měla tak žalostně málo scén, že jsem si jí ani pořádně neužil. Čili mé hodnocení nemůže být vyšší, než tři hvězdy. Celý příběh byl tak nějak nezáživný, herecké výkony přehrané. To bude asi tím, že skoro žádná z hlavních hrdinek není herečka. Bohužel, film by u mě bez Whitney zcela propadl. Avšak z úcty a obdivu k ní, film neodsoudím zcela. Celkem mě i zaráří fakt, že Whitney se v podstatě podílela na zfilmování jejíjho vlastního života. Sláva, drogy, hořký konec. Škoda, že takoví lidé jsou slepí sami k sobě, dnes tu s námi mohla Whitney ještě být. ()

Frameline 

všechny recenze uživatele

Afro telenovela pro hospodyňky po nedělní mši. Whitney zpívá skvěle, nemá moc co hrát, ale i tak působí přesvědčivě. Herectví Jordin spočívá v koulení očima, ale pěvecky je vynikající. Příběh musel Whitney připomínat vlastní prohry a potíže v soukromí, proto asi film vzala. Nakonec se nedožila ani premiéry. Pro ctitele soulu je tu skvělá hudba, celkem vtipné odkazy na legendární label Motown, ikonu Dianu Ross nebo Marvina Gaye. Všichni afroameričané jsou elegantní, pohlední, finančně zabezpečení a talentovaní, neexistují žádné problémy s bělošskou většinou, která tu koneckonců hraje druhé housle. Nicméně jako vzpomínka na Whitney je to celkem příjemný šálek čaje pro zimní podvečer. ()

clara.bow 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se koukla i když jsem nevěděla, že se Whitney Houston stala i jeho producentem, tím spíš se stal do jisté míry cenným díky její přitomnosti, zpěvu a herectví. Od hudebních filmů neočekávám hluboké, herecké výkony. Čekala jsem kvalitní zpěv, a toho se mi bohatě dostalo. Zpěvačka Jordin Sparks Thomas se mi jeví jako hvězda a to nejen soulu a gospelu. Za mě už pro ty skvělé  skladby včetně kostelních sborů 5*. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Whitney Houston, která si ve filmu zahrála jednu z hlavních rolí, se premiéry nedožila. Zemřela ve věku 48 let. Samotný film měl symbolizovat její návrat k herectví. (R´Hell)

Reklama

Reklama